MODNA KAMPANJA

Osebujne vjenčanice Ivana Alduka kao stvorene za vječne romantičarke

29.08.2018 u 10:37

Bionic
Reading

Jedan od omiljenih hrvatskih dizajnera, Ivan Alduk, čije kreacije obožavaju i brojne poznate Hrvatice poput Jelene Rozge, Nine Badrić, Ivane Paradžiković i Lejle Filipović, predstavio je novu modnu kampanju vjenčanica. Minimalističke, a opet vrlo posebne, Aldukove vjenčanice kao stvorene su za vječne romantičarke

Kontinuitet kojeg nalazimo kao temeljnu premisu u radu poznatog dizajnera Ivana Alduka je i ovog puta pokazao svoje plodove. Uspješni hrvatski dizajner s desetogodišnjom karijerom predstavio je još jednu dugoočekivanu modnu kampanju vjenčane mode.

Minimalistička kulisa u sivome tonu, filmsko poigravanje svjetlom, izvrstan južnoafrički model Nicole Meyer i prepoznatljiva Alduk estetika bili su dovoljni da fotografkinja Jelena Balić uplete svoj ženstveni pristup i stvori doista divnu modnu kampanju. Senzualna, istovremno krhka i jaka, putena, svjesna sebe i pomalo zaigrana – sve su to karakteristike nove kampanje Alduk linije vjenčanica koja uspješno postoji punih pet godina.

  • +4
Nova kampanja vjenčanica Ivana Alduka Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

'Nova kampanja je stilski nastavak na sve ovogodišnje projekte koji su minimalističke estetike, vrlo jednostavnog pristupa, ali s težnjom ka savršenstvu u dizajnu modela i njihove prezentacije. Stava sam da je izvrsna haljina na predivnome modelu sasvim dovoljno elemenata za ispričati jednu posebnu modnu priču. Manje je više', kratko je izjavio dizajner povodom izlaska nove kampanje za jesen/zimu.

Alduk vjenčanice su moderne, lišene klasičnih ukrasa i bazirane na udobnim krojevima i tkaninama s ručnom doradom. Silueta je uvijek ženstvena i laska tijelu, u struku ga akcentira upečatljivim detaljom ili pojasom, a u svakoj novoj kolekciji dizajner dodaje posebne elemente u vidu teksturiranih tkanina, poigravanja naborima, veza ili tonova.