SEKS NA JEDNU NOĆ

Osam znakova da će vam se posrećiti

  • Autor: K. Z.
  • Zadnja izmjena 25.08.2009 10:32
  • Objavljeno 24.08.2009 u 08:20
muškarac žena zavođenje šampanjac

muškarac žena zavođenje šampanjac

Izvor: Guliver/Getty Images / Autor: -

Tijekom ludog večernjeg izlaska upoznali ste privlačnu ženu s kojom ste uspjeli ostvariti i vrlo intimnu komunikaciju. Kako znati je li žena koju ste tek upoznali zainteresirana za seks na jednu noć?

Ne postoje znakovi koji će vam to otkriti sa stopostotnom sigurnošću, ali nekih naznaka koji će vas odvesti na pravi put ipak ima. Poznavanje verbalnih i neverbalnih znakova koji najavljuju vruću noć pomoći će vam u komunikaciji i ponašanju kako vas druga strana ne bi pogrešno shvatila.

GULIVER / Getty Images

GULIVER / Getty Images

Izvor: Guliver/Getty Images / Autor: -

Njezino naginjanje prema vama puno govori

Ipak morate biti oprezni jer neki znakovi možda pokazuju da ste joj privlačni, ali to ne znači da će vam se posrećiti te iste večeri. Koji znakovi najavljuju da ćete vrlo brzo završiti u njezinoj postelji?

1.Ona vas časti pićem
Kad se ona ponudi da vas počasti pićem, to je vrlo jasan znak da je samouvjerena i da će uzeti ono što želi. To je također i poziv da joj se pridružite na piću, a možda i samo koji sat kasnije među njezinim plahtama.

2. Dodiruje vas
Govor tijela najbolje otkriva je li žena zainteresirana za vas. Ako vas često dodiruje po ruci ili nozi tijekom razgovora, vrlo je velika vjerojatnost da će vrlo skoro poželjeti dodirivati i druge dijelove vašega tijela. Oprez, nemojte zamijeniti ove konkretne dodire s laganim dodirima po podlaktici, što neke žene često prakticiraju i nema neko posebno značenje.

3.Dijeli vam komplimente

Žene nisu jedine koje uživaju u komplimentima. Lijepe riječi gode i muškom egu, a to neke žene jako dobro znaju. Ako vam ona počne govoriti da  dobro izgledate ili da fino mirišete, možete to shvatiti kao znak da će ubrzo biti akcije.

4.Dugo vas gleda u oči
Ovo nemojte zamijeniti s kratkim pogledom u oči koji samo daje do znanja da ste joj se svidjeli. Ali ako vas dugo i prodorno gleda u oči tijekom razgovora, pokazuje da joj se sviđa to što vidi te da se neće bojati daljnjeg istraživanja vašeg tijela.

5.Dopušta vam da je dodirujete

GULIVER / Getty Images

GULIVER / Getty Images

Izvor: Guliver/Getty Images / Autor: -

Šaputanje seksualnih tajni jasan je znak

Ako vas ona dodiruje, shvatite to kao poziv da i vi nju dodirujete. Kada krenete, a ona vam ne odmakne ruku, prilično je jasan znak da joj se to sviđa i da nije stidljiva. Ovo je vrlo dobar znak koji najavljuje seks za jednu noć.

6.Naginje se prema vama

Kada se ženama ili muškarcima netko ne sviđa, tada nastoje ostaviti dovoljno prostora između sebe i njih. Međutim, ako se ženi muškarac sviđa, ona mu se približava. To je jasan znak da nema straha od bliskosti s njim, a vrlo vjerojatno neće joj smetati ni što skoriji dodir vaših tijela.

7.Dijeli s vama privatne informacije

Žene se ne otvaraju baš svakome. Mora se osjećati sigurno i ugodno u društvu da bi bila otvorena. Ako primijetite da s vama razgovara o sebi i svojim osjećajima, shvatite to kao znak da će biti otvorena i u dijeljenju drugih informacija.

8.Započinje izazovni razgovor
Nijedan znak nije jasniji od ovoga. Ako započne seksualne razgovore – govori vam što ona voli, pita vas što vi volite, priča o prošlim iskustvima – možete biti sigurni da flertuje s vama i da vas pokušava odvesti u krevet.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi