POSTOJI NETKO POSEBAN?

Ornela Vištica otvoreno o muškarcima u svom životu

23.05.2012 u 11:34

Bionic
Reading

Ornela Vištica (22), najpoznatija po ulozi Karmen u seriji 'Larin izbor', za Story je opovrgnula napise da je bila u vezama s Robertom Kurbašom i Vedranom Ćorlukom. Lijepa Mostarka kaže da nije zaljubljena, ali da postoji netko tko joj zaokuplja pozornost

'Čula sam da se svašta pričalo i pisalo o meni. Robert je samo moj dobar prijatelj, a Vedrana sam upoznala na jednom zajedničkom druženju. Danas mislim da nisam trebala pričati ništa o vezi s Andrejem Dojkićem jer je relativno kratko trajala. Prije toga sam bila četiri godine u vezi i o tome se nije ništa znalo. To mi je više odgovaralo. Naravno, Andreju želim sve najbolje', kaže Ornela, istaknuvši da su Fran Juraj Prižmić i Hrvoje Belanović, s kojima su je mediji također povezivali, njezini dobri prijatelji.

Dodala je i da je, dok nije bila poznata, imala nemoralnih ponuda, piše Story. Ornela kaže da ih je bilo svakakvih.

'Imam puno ponuda. Blesavo mi je o tome i govoriti. Hvala Bogu da se nisam nikada morala držati nekome za novčanik i zbog toga sam ponosna na sebe', kaže lijepa 22-godišnjakinja.

Dodaje da nije cura od avantura te da je radije sama.


'Vrlo sam tradicionalna i ne želim trošiti vrijeme na avanture. Ne želim ništa forsirati. Radije ću pričekati kvalitetnog dečka koji ima svoj cilj i put u životu i dotad biti solo', rekla je.

Ornela kaže da joj, iako se puno toga promijenilo, slava nije udarila u glavu. 'Nisam nikad razmišljala o slavi. Mene prije svega zanimaju rad i gluma. Meni je važno da trajem, da se iz dana u dan izgrađujem ponajprije kao čovjek, a onda i kao glumica', rekla je, piše Story.

Ornelu je oduševio posjet Londonu u kojem je bila na dodjeli nagrada Jameson Empire. 'Taj posjet mi je otvorio pogled u svijet. Postalo mi je jasno da želim raditi izvan Hrvatske', rekla je.

Novac, kaže, troši na prijatelje, obitelj, druženja, putovanja, večere, a za sebe kaže da nije ni škrta ni štedljiva. 'Nikad se ne bih mogla bogato udati i sjediti kod kuće. Za kuću bi me mogli vezati samo majčinstvo i obitelj. No dok se to ne dogodi, svijet je pozornica', kaže.