popusti traju do sutra

Opremite svoj dom kvalitetno i povoljno uz najveće popuste u godini u Meblo Tradeu!

20.11.2023 u 14:17

Bionic
Reading

Svaki dom je jedinstven, a mi vjerujemo da treba odražavati bit onoga tko u njemu živi. Zato vas pozivamo da iskoristite najbolje popuste u godini tijekom naše Black Friday akcije i uredite svoj dom prema vlastitom stilu po najboljim cijenama!

Ove godine, Black Friday počinje već u ponedjeljak, 20.11. i traje do četvrtka, 30.11 (osim Calligaris Black Fridaya koji kreće 24.11.) Iskoristite priliku za uštede do čak 70% na raznolikom asortimanu namještaja I opreme za dom u Meblo Trade salonima diljem Hrvatske te na meblo.hr .

Madraci, nadmadraci, kreveti, stolovi, stolice, sjedeće garniture, kuhinje, ugradbeni ormari, dječje i dnevne sobe, rasvjeta, asesoari te širok asortiman tekstila i dekora – sve to čeka da bude otkriveno uz neponovljive uštede.

Otkrijte najatraktivnije brendove u akciji:

Calligaris Namještaj i Asesoari

Popust od 25% na cijeli asortiman od 24. do 30.11. Stolovi, stolice, klupski stolići, sjedeće garniture, kreveti i asesoari Made in Italy dizajna čekaju da ih otkrijete uz najbolji popust u godini

Sphera Kuhinje i Ugradbeni Ormari:

Sphera Kuhinje i Ugradbeni Ormari po mjeri:

Sniženje od 35% na Sphera kuhinje i ormare, uz mogućnost personalizacije. Sphera se prilagođava potrebama različitih vrsta objekata i kupaca, nudeći personalizirana rješenja, a besplatna vizualizacija i projektiranje uz stručne savjete dizajnera čini proces jednostavnim i prilagođenim vašim potrebama.

Feydom Garniture:

Moderan dizajn, vrhunska kvaliteta, funkcionalnost i fleksibilnost. To je ono što odlikuje Feydom garniture, koje su u sklopu Black Friday akcije na popustu od 20%. Posjetite ovaj link i odaberite svoju garniture iz snova.

MIOTTO design Namještaj i Asoesari:

Profinjeni životni koncept Miotto u ovogodišnjoj Black Friday ponudi nudi 25% na kompletan asortiman po narudžbi te 30% na asortiman iz izloga salona. Stolovi, stolice, kreveti, garniture, fotelje I asesoari čekaju da ih otkrijete u Black Friday akciji do 30. Studenog.

POSEBNA POGODNOST:

U sklopu Black Friday akcije naručite svoj krevet iz snova uz isporuku odmah!

Tapecirani kreveti Sandra I Clio sa spremištem uklopiti će se u svaku spavaću sobu i učiniti vaš san kvalitetnijim. Iskoristite 25% popusta u sklopu Black Friday akcije i uđite u novu godinu naspavani.

Sve ovo, i još mnogo toga, nudimo vam u neponovljivoj Black Friday akciji u Meblo Trade-u od 20. do 30.11.2023. Opremite svoj dom sa stilom i uživajte u vrhunskoj kvaliteti uz najbolje cijene.

Ne propustite priliku stvoriti prostor kakav zaslužujete!