zaručnica Cristiana Ronalda

Ona zna kako privući poglede samo na sebe: Georgina Rodriguez povela se za provjerenim receptom i izazovnom haljinom istaknula sve svoje obline

16.07.2021 u 09:50

Bionic
Reading

Georgina Rodriguez uvijek izgleda besprijekorno, dotjerana od glave do pete. A iznimka nije bilo ni pojavljivanje na crvenom tepihu povodom filmskog festivala Cannesu. Na premijeri filma 'France' zaručnica Cristiana Ronalda nije mogla proći nezapaženo - u haljini boje čokolade s hrabrim izrezima istaknula je sve svoje adute

Kada je Georgina Rodriguez stala na crveni tepih u Cannesu, svi pogledi su se momentalno usmjerili u njezinom smjeru. Georgina je za glamurozno pojavljivanje odabrala pobjednički tim - klasičnu, no vrlo izazovnu haljinu Jean-Paula Gaultiera, elegantne sandale Le Silla te nakit iz Choparda. Haljina čokoladne smeđe boje savršeno je istaknula sve Georginine obline, a izazovni prorezi naglasili su njene duge noge.

Izazovna haljina, čiji je donji dio potpuno lepršav, bila je ukrašena kožnim resama i detaljima na ramenima koji su ovoj odvažnoj kreaciji dali poseban pečat.

Smjelu kombinaciju 27-godišnja ljepotica upotpunila je klasičnim sandalama Le Silla vrtoglavo visokih potpetica u svijetloj boji te parom sjajnih naušnica iz Choparda. Poznata ljubiteljica šopinga te obožavateljica slavnih brendova, kada je moda u pitanju, nikada ne štedi, a tog pravila se vjerno pridržavala i ovaj put.

  • +11
Georgina Rodriguez u Cannesu Izvor: Profimedia / Autor: Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Zaručnica Cristiana Ronalda i majka njegove najmlađe kćeri Alane Martine poznato je ime u svijetu mode te iza sebe ima niz modnih kampanja i bila je u ulozi zaštitnog lica nekih od najpoznatijih brendova današnjice. Dani su joj vrlo često ispunjeni šopingom, putovanjima i brigom o Ronaldovo četvero djece, a pri tome uvijek izgleda besprijekorno.

Prije premijere filma Georgina je snimljena i prilikom dolaska u hotel Martinez, a za tu prigodu odjenula je plavi kompletić koji je također naglasio njezine obline, a ona nije skidala osmijeh s lica. Za dobro raspoloženje i odličan izgled vjerojatno je zaslužan i godišnji odmor koji je prije Cannesa provela s Ronaldom na njegovoj luksuznoj jahti.