SPOJ SKUPOG I JEFTINOG

Ona je najplaćenija TV glumica na svijetu, a ovoj haljini od 230 kuna ne može odoljeti

02.05.2019 u 14:22

Bionic
Reading

Prošle godine ugledni magazin Forbes proglasio ju je najplaćenijom glumicom današnjice zahvaljujući impresivnoj zaradi od 42,5 milijuna dolaera, no iako si može priuštiti najskuplje odjevne komade, kolumbijska ljepotica Sofia Vergara dokazala je modnu skromnost uskočivši u haljinu čija cijena iznosi prihvatljivih 230 kuna

U šetnji ulicama Los Angelesa, dežurni paparazzo fotografi uočili su zvijezdu serije 'Moderna obitelj' u idealnoj ljetnoj kombinaciji koja je, osim njezinih omiljenih cipela s platforma petom, uključivala prugasti model haljine golih ramena.

  • +2
Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ovu lepršavu ljetnu haljinu potpisuje sama Sofia Vergara , a rezultat je modne suradnje s američkim lancem trgovina Walmart. U sklopu linije odjeće naziva Sofia Jeans, spomenuta haljina s mnoštvom prugica u zelenim i plavim tonovima u prodaji se nalazi po cijeni od 230 kuna.

Iako je svoje dnevno izdanje kreirala pristupačnom haljinom, isto se ne može reći za odabrani model torbice. Svoj zvjezdani status Sofia je potvrdila odabirom kultne torbe Birkin s potpisom luksuzne kuće Hermes kojih u Sofijinom ormaru, kao ni u onom latino dive J.Lo, ne manjka.

Novi. svjetlo smeđi model kultne birkinice viđen na Sofiji u prodaji se nalazi po cijeni od vrtoglavih 191 tisuću kuna.