DOBITNO IZDANJE

Ona je dokaz da trudnički stil ne mora biti dosadan

03.02.2017 u 12:16

Natalie Portman

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Iako je modna javnost trenutno više zainteresirana za kostime Natalie Portman u filmu 'Jackie', njezin modni stil u privatnom životu nije manje značajan

Na crvenim tepisima često iznenađuje odabirima jedinstvenih kreacija, a njezino nedavno pojavljivanje na dodjeli nagrada SAG u bijeloj Diorovoj haljini nije bilo ništa manje savršeno i elegantno.

Natalie javnost često nema priliku vidjeti u izdanjima izvan dužnosti, stoga je svjedočenje njezinom sofisticiranom izgledom uoči gostovanja u showu Jimmyja Kimmela doista rijetkost.

Posljednji stajling Natalie Portman stvorila je od laskajuće haljine golih ramena od plisirane dvobojne tkanine. 

S detaljem zamotane tkanine oko dekoltea, nabranom teksturom i peplum detaljima oko struka, pokazao se to kao iznenađujuće odličan odabir za ženu koja se ne želi odreći ženstvenih izdanja unatoč visokom stadiju trudnoće.

Rezovi na Diorovoj haljini učinili su veliku uslugu rastućem trbuhu glumice, istovremeno djelujući udobno, elegantno i bezvremenski. U paru s jednostavnim balerinkama u špic i stilski sigurnim modnim dodacima - zlatnim naušnicama u obliku ringova i sunčanim naočalama - Natalie je servirala još jedan pobjednički stajling.