TKO ZNA, ZNA

Ona i u majici od 199 kuna izgleda kao milijun dolara

15.09.2015 u 17:43

Bionic
Reading

Kendall Jenner iz klana Kardashian, koji se obogatio na račun reality emisije o svojem životnom stilu, sve se češće pojavljuje u javnosti kao najljepša od svih sestara, ali i ona koja se zna dobro odjenuti

Najpoznatija od pet sestara svakako je Kim Kardashian, ali njezini outfiti daleko su od onih koje mlađahna Kendall zna dobro isfurati, čak i kada odjene povoljnu krpicu iz street style trgovine.

Ovaj puta bila je u potpuno crnoj kombinaciji, ali svaka je krpica trendi komad za sebe. Kendall je, naime, nosila reviju slavne dizajnerice Diane von Furstenberg na njujorškom Tjednu mode, a dolazeći na reviju nosila je crne trapezice Rag & Bone. Trapez-traperice vratile su se kao jedan od najpoželjnijih krojeva jer je trenutno stil 70-ih godina prošlog stoljeća velikhit.

Uz njih je uparila majicu s golim ramenima i dugih rukava te je zataknula u hlače pa pokazala zavidno vitku liniju. Struk je dodatno naglasila remenom sa zlatnom kopčom i detaljima. Majica koju nosi sve uspješnija manekenka zapravo je iz H&M-a i košta 199 kuna. Ukoliko želite složiti sličan stil, a volite boje, znajte da ovu majicu možete kupiti i u zelenoj boji.

Bez dobre torbe i sunčanih naočala iz kuće ne izlazi gotovo nijedna holivudska ljepotica, pa ni Kendall, a odabrala je crnu Givenchyjevu torbu i popularne avijatorice s potpisom Saint Laurenta