JESTE LI GA ISPROBALI?

Omiljeni trik Angeline Jolie daruje poseban izgled kaputu koji baš nikad ne izlazi iz mode

18.01.2023 u 12:13

Bionic
Reading

Od svih odjevnih predmeta koje Angelina Jolie neumorno nosi, kaput s remenom jedan je od onih koji se najčešće ponavlja u njezinim stajlinzima i ne toliko zbog mode, već zbog puke praktičnosti

Bitan dio casual stajlinga Jolie u hladnoj sezoni nije toliko kaput s remenom koliko način na koji ga nosi. Umjesto ukrašavanja revera, s ovim modelom kaputa posebno ističe struk, a njegov remen sveže na takav način da djeluje poput efektnog dodatka.

Poznata oskarovka i humanitarka, međutim, nije jedina dama iz svijeta slavnih koja kaputu s dodatkom remena daruje novi izgled i značenje.

Tijekom nedavnog posjeta Menorci, španjolska kraljica Letizia isfurala je bijeli model kaputa s dodatkom remena i potpisom high street brenda & Other Stories, a njega je svezala na gotovo identičan način kao što to redovito čini Jolie.

  • +3
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Europa Press/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Da biste postigli čvor ala Angelina Jolie na kaputu s remenom, sve što trebate učiniti je prekrižiti dva kraja remena kao što biste počeli vezati vezice, zatim presavijte jednu od traka, okružite je drugim krajem i umetnite ga kako biste ga osigurali.

Postizanje ovog čvora u početku nije tako lako i zahtijeva određenu vještinu, no za njega nije potrebno prethodno iskustvo u izradi konopa, čak ni minimalna vještina s vezivanjem čvorova.