LYSTOVO ISTRAŽIVANJE

Omiljene natikače Birkenstock i ove sezone vladaju modnom scenom, a s trona bi ih mogao skinuti ovaj kultni model

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 14.11.2020 11:11
  • Objavljeno 14.11.2020 u 11:11
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Kelly Taub/BFA / Shutterstock Editorial / Profimedia

S dolaskom hladnijih mjeseci, kontinuirane pandemije koronavirusa i većeg boravka u domu modni potrošači, osim za udobnim i toplim odjevnim komadima, posljednjih mjeseci podjednako iskazuju interes za kućnom obućom identičnih karakteristika

Kako otkriva poznata modna tražilica Lyst, od početka studenog pretrage modnih kupaca za krznenim modelima obuće na čelu s papučama porasle su za 51 posto, što ujedno odražava kontinuirani porast potražnje za udobnim modnim komadima.

U odnosu na prethodni tjedan, pretrage modnih kupaca za krznenom inačicom natikača Arizona s potpisom njemačkog brenda Birkenstoc porasle su za 77 posto prema Lystovu istraživanju.

U odnosu na njih, kultne klompe Boston, koje su također djelo ovog poznatog obiteljskog brenda iz Njemačke, iz tjedna u tjedan bilježe porast pretraživanja za 42 posto.

Predstavljanjem svojih najpopularnijih natikača Arizona u 'zimskom' ruhu, kao i lansiranjem svoje nove, tople linije kultnih klompi Boston, njemački brend Birkenstock, po svemu sudeći, uspio je u svom naumu da njihova anatomska obuća bude podjednako tražena i u hladnim mjesecima.

Ovoga ljeta klasične modele Arizona natikača s potpisom Birkenstock, modna tražilica Lyst proglasila je najpoželjnijim komadom u kategoriji ženske mode u izvještaju za drugi kvartal 2020. godine.

  • +15
  • +12

Poznate dame nose Birkenstock sandale

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal montaža