U TRENDOVSKOM DUHU

Omiljena obuća nikada nije bila poželjnija: Izdvojili smo najljepše modele tenisica ove sezone

31.01.2021 u 18:55

Bionic
Reading

S dugogodišnjim stažem na modnoj sceni, tenisice su odavno prestale biti isključivo sinonim za sportski stil odijevanja. Zaljubljenice u modu redovito ih kombiniraju s naizgled nespojivim komadima, a renomirani dizajnerski i sportski brendovi, poput popularnih high street trgovina, svake sezone redovito se trude lansirati neke nove i uzbudljive modele ove nezaobilazne obuće

Posljednjih godina na modnoj sceni svjedoci smo dominacije bijelih tenisica klasičnog dizajna, a njihovu veliku popularnost unazad nekoliko sezona uzurpirao je trend 'ružnih', često zvanih i 'tatinih' tenisica, čija su glavna karakteristika pomalo neugledan izgled i glomazan potplat.

Prema predviđanjima modnih stručnjaka, narednih mjeseci jednim od najpopularnijih modela pokazat će se visoke tenisice po uzoru na košarkaške modele retro estetike. Uz njih, veliku popularnost uživat će one namijenjene trčanju.

Iako su prvenstveno namijenjene tjelesnoj aktivnosti, tenisice za trčanje imaju veliku vojsku obožavatelja u modnim krugovima, a brojne dame posljednjih sezona vješto ih kombiniraju s naizgled nespojivim komadima poput elegantnih haljina, suknji i odijela.

Na cijeni su i dalje modeli tenisica stvoreni u duhu održive mode, po kakvima su postali poznati brendovi poput francuske Veje, novozelandskog Allbirdsa ili britanskog Good Newsa.

Poput sportskih divova i renomiranih dizajnerskih brendova, popularne high street trgovine redovito se trude ponuditi tenisice trendovskih silueta po pristupačnim cijenama, a za vas smo izdvojili najljepše modele iz njihove aktualne ponude.

  • +19
Tenisice s polica high street trgovina Izvor: Promo fotografije / Autor: promo