OLIVIA PALERMO

Omiljena krpica: Ikona stila ne može se odreći ovog hit komada

06.03.2018 u 11:39

Bionic
Reading

Slavna trendseterica Olivia Palermo u svom ormaru ima određene odjevne komade kojima je vjerna dug niz godina, poput skinny traperica ili pak bomber jakni, no definitivno najdraži modni poriv lijepe brinete su skupocjene bunde koje nosi kad god stigne. U prvom redu revije Giambattista Vallija Olivia je zablistala u još jednom spektakularnom outfitu koji je zaslužio čistu peticu

Poznata američka trendseterica Olivia Palermo standardna je postava na tjednima mode, a na onom aktualnom u Parizu istog dana posjetila je nekoliko revija na kojima je još jednom pokazala zavidno modno znanje i zaradila peticu iz stila.

Slavna ljepotica plijenila je posebnu pažnju na modnoj reviji Giambattista Vallija, na koju je stigla u elegantnim bež culotticama, koje će i ove sezone biti jedan od tri modela hlača što će dominirati. Uz trendi hlače ljepotica je kombinirala običnu crnu majicu na duge rukave i chic detalje koji su stajlingu dali potpuno novu dimenziju.

  • +8
Olivia Palermo Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Lijepa brineta začinila je stajling crvenim kožnim čizmama na visoku petu, retro sunčanim naočalama i efektnom bundom od bijele dlake s crvenim kožnim detaljima. Olivijina ljubav prema bundama dobro je poznata. Lijepa Njujorčanka ne izlazi iz kuće bez ovog efektnog komada, a u svom ormaru krije zavidnu kolekciju koja doseže iznos od kojeg bi se mnogi smrznuli.

  • +23
Olivia Palermo Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iste hlače koje je nosila na reviji talijanskog dizajnera Olivia je obukla i dan ranije na reviji Johna Galliana, a umjesto crvenih čizmi obula je iste u bež boji, dok je umjesto bunde stajling začinila kratkim kaputom s dodatkom krzna na kapuljači.

Na reviji modne kuće Elie Saab ljepotica je dizajneru iskazala poštovanje odjenuvši njegovu plisiranu haljinu, koju je uskladila s vunenim pončom, crnim čizmama do iznad koljena Jimmy Choo, tamnim sunčanim naočalama i efektnom bijelom torbicom s potpisom brenda The Volon.

  • +5
Olivia Palermo Izvor: Profimedia / Autor: N.N.