ZVIJEZDA REVIJE

Svi govore o ludo dobrom stajlingu lijepe brinete

25.01.2018 u 10:04

Bionic
Reading

Modnu dominaciju na tjednu visoke mode u Parizu njujorška ikona stila Olivia Palermo nastavlja iz dana u dan

Praćenje glamuroznih revija iz prvih redova za slavnu Oliviju Palermo nije nikakva nepoznanica. Novo izdanje tjedna visoke mode u francuskoj prijestolnici označila je mnoštvom zanimljivih stajlinga, a posljednjim u nizu zacementirala je status jedne od najbolje odjevenih žena u svijetu.

  • +12
Olivia Palermo Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Dolaskom na predstavljanje nove kolekcije dizajnera Elieja Saaba, Olivia je uspjela zasjeniti mnoštvo poznatih uzvanica otkačenim stajlingom s naglaskom na ljubičastim odjevnim komadima.

Modnu počast slavnom libanonskom dizajneru odala je odabirom bluze s volanima i tilom na području dekoltea, koju je kombinirala s bundom ukrašenom perjem u identičnoj nijansi bluze.

Poznata po ljubavi prema otkačenim modnim dodacima, novo izdanje oplemenila je upečatljivim naočalama brenda Marcolin, narukvicom i crnom torbicom sa zlatnim detaljima.

Da vješto spaja naizgled nespojive komade, dokazala je odabirom tirkiznoplavih hlača, a cjelokupno izdanje zaokružila je parom kožnih loaferica u crvenim i ljubičastim tonovima.

Jedna od vodećih svjetskih modnih blogerica i trendseterica koja odlučuje o tome što će postati in, a što out, ima sposobnost zbog koje mnogi dizajneri žude vidjeti je u svojoj odjeći. Ono što odjene Olivia Palermo rasproda se u 24 sata, a na njenom profilu na Instagramu prati je vojska od gotovo pet milijuna fanova koji upijaju svaki njezin stajling, modni savjet ili reklamu brenda koji promovira.

  • +15
Olivia Palermo Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia