PONUDA U TRGOVINAMA

Proljetni modni ulovi: Ova tri modela hlača dominirat će narednih mjeseci

03.03.2018 u 16:10

Bionic
Reading

Nakon vladavine kaputa, šalova i najlonki vrijeme je da počnemo razmišljati o manje slojeva odjeće i višim temperaturama. Za manje od mjesec dana počinje proljeće, najrazigranije godišnje doba, barem kada je u pitanju moda. Za sve ljubiteljice dužih sunčanih dana i trendi krpica pripremili smo pregled ponude u popularnim high street trgovinama kako bismo vam pomogli pronaći idealne proljetne hlače

Nakon što smo za vas potražili najljepše haljine za svaku figuru red je došao i na hlače, omiljeni izbor za svakodnevne prilike, ali i za večernje izlaske i svečanije prigode. Ove će sezone biti važno u ormaru imati barem jedan od ova tri modela koji će dominirati narednih mjeseci. Predstavljamo vam tri proljetna favorita u kojima nećete ostati neprimijećeni.

Culotte hlače

Nakon godina patnje za ljepotu moda je napokon blagonaklona prema ženama. Slim fit traperice i hlače s elastinom zamijenile su udobne lepršave hlače koje ne stežu, ne lijepe se za kožu i izgledaju totalno chic. Iako su mnoge dame (a tek muškarci...) bile skeptične na prve znake ovog trenda, culotte hlače su vrlo brzo postale hit komad broj jedan. I ovog proljeća su apsolutne vladarice.

Bez obzira odaberete li za sebe trapezice, ravan kroj, točkice, pruge, cvjetne motive, traper, lanene ili kožne materijale, culottice su obavezan odjevni komad koji svaka žena treba imati u ormaru.

  • +39
'Culotte' hlače Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Palazzo hlače

Ako već u svom ormaru nemate barem jedan primjerak ovih trendi hlača, onda je vrijeme da to promijenite. Prošle sezone palazzo hlače osvojile su poznate trendseterice i preplavile ulice, a isto će biti i ove godine. Široke trapezice ugodne su i efektno izgledaju, posebno kada se kombiniraju uz štikle, zbog čega ih mnoge žene odabiru za večernje prilike.

No jednako stajliš mogu izgledati i uz tenisice ili ravne sandale, a sve se svodi na osobne preferencije žene koja ih nosi. Uz aktualne jednobojne komade i cvjetne uzorke, neizostavne u proljetno-ljetnim kolekcijama svake sezone, palazzo hlače mogu se pronaći i u popularnom gingham, kariranom i točkastom uzorku, a ove sezone posebno su popularne prugice.

  • +44
'Palazzo' hlače Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Hlače olovka kroja

Hlače olovka ili mrkva kroja, kako se često nazivaju, ovog proljeća itekako će biti dobrodošle, pogotovo one visokog struka. Uz sva tri izdvojena modela najbolje pristaju uže majice koje se nose uvučene u hlače, no uz ovaj model možete si priuštiti malo više eksperimentiranja. Odlično izgledaju uz košulju i sako u poslovnoj varijanti ili uz običnu majicu i statement modne dodatke za kavu ili večernji izlazak.

Ako ste spremni odmaknuti se od standardne crne, ovog proljeća isprobajte modele jarkih boja ili nezaobilazne prugice za mornarski štih, a posebno će popularni biti modeli s remenom ili mogućnošću vezivanja u mašnu.

  • +33
Hlače cigareta kroja Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije