OLIVIA PALERMO

Modni fijasko: Najpoznatija trendseterica dokaz je da se greške događaju i najboljima

12.02.2018 u 15:27

Bionic
Reading

Slavna trendseterica i jedna od modnih ikona današnjice doživjela je potpuni modni fijasko na reviji dizajnera Prabala Gurunga. Lijepa Olivia Palermo, koja je sinonim za besprijekoran stil odijevanja, osvanula je u katastrofalnom stajlingu koji je dokaz da se greške događaju i najboljima

Olivia Palermo, slavna trendseterica bez čije prisutnosti ne može proći nijedna revija etabliranih modnih kuća, osvanula je na reviji Prabala Gurunga u potpuno neobjašnjivoj modnoj kombinaciji koja je ozbiljno narušila ljepotičine dosadašnje modne uspjehe.

Uspješna trendseterica, koja je zahvaljujući istančanom modnom ukusu izgradila prepoznatljivo ime na modnoj sceni, doživjela je potpuni fijasko pojavivši se na tjednu mode u New Yorku u plavo-bijeloj kombinaciji kakvu vjerojatno ne bi nosile ni bakice na plac.

  • +11
Olivia Palermo Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lijepa Njujorčanka obukla je širu bijelu dolčevitu, preko koje je odjenula nezgrapni plavi crop top s predimenzioniranim rukavima, koje je nosila zasukane, tako da su oba odjevna komada u potpunosti izgubila smisao.

Da je na sve to odjenula obične crne traperice ili kožne hlače, možda ovaj stajling i ne bi bio u potpunosti izgubljeni slučaj, no slavna trendseterica odlučila se za pripadajuću vunenu suknju, zbog koje izgleda tragikomično.

  • +29
Prabal Gurung, jesen/zima 2018. Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ni trendi crne čizme na petu nisu spasile stvar, a bome ni masna kosa svezana u rep, koja je u kombinaciji s dramatičnim zelenim smokey eyesom izgledala kao da slavnu ljepoticu nije bilo previše briga što će reći modna struka. A možda je lijepa Olivia samo umorna od beskonačnih revija na koje je morala pristizati svih ovih dana, za vrijeme trajanja njujorškog tjedna mode. 

  • +15
Olivia Palermo Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia