GROFICA OD WESSEXA

Omiljena kraljičina snaha sve je zadivila u smaragdnozelenom izdanju

23.11.2022 u 10:16

Bionic
Reading

Supruga princa Edwarda, poznata kao najomiljenija snaha kraljice Elizabete II, također je bila dijelom raskošnog državnog banketa u Buckinghamskoj palači organiziranog u čast posjeta južnoafričkog predsjednika Ujedinjenom Kraljevstvu

Grofica od Wessexa Sophie (57) i njezin suprug princ Edward (58) pridružili su se starijim članovima kraljevske obitelji na svečanoj prigodi u Buckinghamskoj palači, prvoj takve vrste u tri godine.

  • +2
Sophie, grofica od Wessexa Izvor: Profimedia / Autor: Victoria Jones/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Omiljena snaha pokojne kraljice plijenila je elegancijom u haljini smaragdnozelene boje, jednostavnog dizajna u znaku V-izreza dekoltea i lepršavih rukava.

Spomenuta haljina nosi naziv Phoenix i djelo je britanskog brenda Suzannah London. U ovoj svečanoj haljini grofica od Wessexa do sada se nije imala priliku ugledati a poput Kate Middleton na državnom banketu u Buckinghamskoj palači nosila je poseban nakit.

Uz Wessex Aquamarine Necklace tijaru, čija se vrijednost procjenjuje na milijun funti i može se nositi kao ogrlica, kombinirala je naušnice i ogrlicu iz impresivne kolekcije nakita pokojne kraljice Elizabete II, čime je najdugovječnijoj britanskoj vladarici suptilno odala počast.