GABRIELLA OD MONAKA

Mlada monegaška princeza plijeni pažnju elegancijom, a modni uzor pronašla je u Kate Middleton

21.11.2022 u 21:40

Bionic
Reading

Odjevena u dugi crveni kaput s dvorednim kopčanjem i crnim tanjurić-šeširom malena princeza Gabriella od Monaka pokazala je ovog vikenda da je modni uzor pronašla u princezi od Walesa, Kate Middleton

Monegaški nacionalni praznik, koji se održavao protekle subote, bio je prilika damama iz obitelji Grimaldi da se pokažu u najelegantnijim izdanjima, a pažnju javnosti svojim je izgledom najviše plijenila osmogodišnja kći princa Alberta II i princeze Charlene.

Princ Jacques je poput oca Alberta odjenuo karabinjersku odoru, a s potpisom južnoafričkog dizajnera Terrencea Braya odao je počast svojoj majci Charlene.

Odjenuvši crveni kaput, u kombinaciji s majkom odjevenom u bijelo, princeza Gabrielle je odala počast očevoj kneževini, čija je zastava u tim bojama.

  • +9
Princeza Charlene i princ Albert s blizancima Izvor: Profimedia / Autor: CRY-Olivier Huitel. / The Photo One / Profimedia

No modnim znalcima je od iskazivanja počasti zastavi Monaka za oko više zapao model kaputa, kakvog u svom ormaru Kate Middleton ima u nekoliko varijanti.

Sva sličnost monegaške i britanske princeze tu ne prestaje, jer je malena Gabrielle na glavi imala crni tanjurić-šešir, s mašnom u istoj boji. Vrlo sličan šešir, samo nešto veći i s crnim velom, nosila je princeza od Walesa prije dva mjeseca na sahrani kraljice Elizabete II.