NE ZNA ZA POGREŠKE

Olivia Palermo u još jednom senzacionalnom stajlingu

25.09.2018 u 14:26

Bionic
Reading

Prvu večer Pariškog tjedna mode otvorila je modna kuća Dior, a gdje je visoka moda, tu su i slavne trendseterice. Pored Blake Lively, Chiare Ferragni, Eve Herzigove i brojnih drugih ljepotica, iz prvog reda reviju je pratila i slavna fashionistica Olivia Palermo koja je još jednom pokazala zašto slovi za jednu od najbolje odjevenih žena na svijetu

Iako većinom dizajneri sugeriraju slavnim ljepoticama u čemu bi ih voljeli vidjeti na svojim revijama te na osnovu toga odabiru stajlinge, modna blogerica i trendseterica Olivia Palermo nije jedna od onih koje vole slušati modne savjete. Slavna brineta ima istančan modni ukus i u odjeći koju nosi trudi se izgledati drugačije, pa se nerijetko događa da ju na velikim modnim revijama viđamo u odjeći s potpisom nekog drugog dizajnera, a ne onoga čiju je kolekciju došla podržati.

  • +46
Dior proljeće/ljeto 2019. Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

No to ovog puta nije bio slučaj. Palermo se pojavila u osebujnom stajlingu od glave do pete s potpisom Diora. Čini se kako dizajnerica Maria Grazia Chiuri i lijepa brineta imaju slično oko za estetiku, kada je Palermo uspjela odabrati cjelokupan stajling s njezinim potpisom.

  • +7
Olivia Palermo Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako se rado igra s bojama, 32-godišnja ljepotica na reviji je ovog puta zablistala u monokromatskom stajlingu koji podsjeća na miks dame, bajkerice i hipija. Palermo je midi suknju od tila neobičnog uzorka iskombinirala s bijelom košuljom i crnom 'military' jaknicom s izvezenim srebrnim detaljima.

View this post on Instagram

#oliviapalermo

A post shared by Olivia Palermo Daily Lookbook (@olivia_palermo_lookbook) on

Cjelokupan stajling kraljica stila upotpunila je širokim kožnim remenom, bajkerskim čizmama i retro sunčanim naočalama sa žutim staklima, koje su u kombinaciji s pletenicama u kosi stajlingu dale dašak hippie stila 70-ih.

  • +21
Olivia Palermo sa suprugom Izvor: Profimedia / Autor: N.N.