OLIVIA PALERMO

Kraljica stila zaredala šest senzacionalnih stajlinga koje želimo imati u ormaru

24.09.2018 u 12:39

Bionic
Reading

Modna blogerica i trendseterica Olivia Palermo neizostavna je gošća svih modnih događanja, pa tako ni protekli dani u znaku mode nisu mogli proći bez prisutnosti lijepe brinete koja je svojim modnim kombinacijama po tko zna koji put oduševila modne kritičare

Milanski tjedan mode trenutno je nezaobilazno it mjesto, a među brojnim trendsetericama koje su preplavile talijansku modnu prijestolnicu našla se i slavna fashionistica Olivia Palermo. Lijepa brineta koja je na račun stila izgradila impresivnu karijeru punila je prve redove brojnih prestižnih revija, a svojim odjevnim kombinacijama još jednom je dokazala zašto slovi za jednu od najbolje odjevenih žena svijeta.

Slavna ljepotica plijenila je pažnju na reviji dizajnerice Alberte Ferretti u jednostavnoj crnoj haljini koju je uskladila s omiljenim crnim oksfordicama i remenom s predimenzioniranom srebrnom kopčom, a već idući dan Palermo je zablistala u nježnijoj varijanti - ružičastom sakou s potpisom Max Mare, elegantnoj bijeloj košulji, bijelim salonkama s potpisom Manola Blahnika i pismo-torbici trendi leopard uzorka s potpisom brenda Pretty Ballerinas.

  • +36
Olivia Palermo Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Na modnoj reviji brenda Tod's slavna trendseterica pojavila se u društvu supruga Johannesa Huebla u kratkom žutom odijelu kariranog uzorka - još jednom trendu koji će obilježiti jesensku sezonu. Riječ je o komadu s potpisom dizajnerice Sare Battaglije, koju je Palermo uskladila s crnim topom, bež torbicom i prljavobijelim kožnim mokasinkama.

Isti dan Palermo je prisustvovala i reviji brenda Etro, pojavivši se u crnoj bluzi sa širokim otvorenim rukavima i zelenoj plisiranoj suknji midi kroja, začinivši cjelokupnu kombinaciju crnim sandalama na petu, tankim remenom i tamnim sunčanim naočalama.

Za vrijeme Milanskog tjedna mode održana je tradicionalna gala večera Američke fondacije za istraživanje AIDS-a, na kojoj je lijepa trendseterica zablistala u glamuroznoj zelenoj haljini s prorezom i volanima, koju potpisuje Ermanno Scervino, a idućeg dana, na crvenom tepihu Green Carpet Fashion Awardsa, Palermo je plijenila pažnju u elegantnoj crnoj toaleti s dramatičnim ovratnikom, s potpisom brenda Tod's, koju je začinila crnim sakoom, sandalama na petu i večernjim make-upom.