OLIVIA I JOHANNES

Zgodni suprug zasjenio je i sjajan stajling modne ikone današnjice

06.07.2018 u 12:16

Bionic
Reading

Modna blogerica i ikona stila Olivia Palermo poznata je po svojem sjajnom osjećaju za modu pa nije propustila reviju Haute Couture kuće Valentino na pariškom tjednu mode, gdje joj je društvo pravio zgodni suprug, njemački maneken Johannes Huebl

Zgodna brineta koju mnoge žene i djevojke navode kao modni uzor jer često spaja nespojivo, što na njoj uvijek izgleda fenomenalno, zadivila je svojim outfitom u Parizu.

Iako na ovom modnom događanju nije nedostajalo poznatih uzvanica, poput Amber Heard ili Tracee Ellis Ross, zgodna Olivia bila je mamac za poglede.

Atraktivna Amerikanka odabrala je zanimljivu crvenu haljinu asimetričnog kroja otkrivši vitke ruke i lijepo oblikovane noge, a točka na 'i' ovog besprijekornog looka bile su crne sandale s remenčićima i zanimljiva torbica.

  • +21
Olivia Palermo sa suprugom Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Lijepa Olivia kosu je pomno ispeglala i podijelila po sredini, a make-up je bio diskretan.

Njezin je suprug Johannes nosio mladenačko tamnoplavo odijelo u kombinaciji s običnim bijelim t-shirtom. Po mnogima najzgodniji par iz svijeta mode znalački se i stilski uskladio, pa je Johannes u džepu sakoa imao crveni rupčić.

Olivia Palermo Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Ljudi možda misle da se modno usklađujemo kada idemo na razna događanja, no obično odjenemo ono što nalaže dress code. Tijekom dana jednostavno nosimo ono što želimo. Imam omiljene komade koje nosim, a mislim da ih imaju i svi muškarci. Moja se garderoba ne mijenja tako često, a iste tenisice mogu nositi dva ili tri mjeseca jednostavno zato što mi se sviđaju', izjavio je jednom prigodom suprug Olivije Palermo.