LUKABU

Odvažna kolekcija koja slavi emancipiranost

06.10.2016 u 09:00

Lukabu kolekcija

Izvor: Promo fotografije / Autor: JOANNA PACIOREK

Bionic
Reading

Street style scena raste iz sezone u sezonu i apsolutni je hit na ulicama Pariza, Londona, Amsterdama, Berlina. Nova kolekcija brenda Lukabu posvećena je svim trendsetericama koje vole udobne i oversize komade s visokim naponom iskričavih i sjajnih tekstura što ove sezone pršte elektro luksuzom

Inspirirani slobodom ženskog identiteta i stila, kultni modeli Nikeovih tenisica te drugi dojmljivi i originalni street style komadi iz kolekcije predstavljaju savršen miks Nikeovog carstva i odvažnog dizajna Lukabua. To je high street style kolekcija koja je zamišljena tako da se savršeno spaja s bombastičnim krznom.

'Želimo prikazati urbanu ženu u bundi i tenisicama na nogama kako juri na poslovne sastanke ili mame koje jure za klincima', kaže dizajnerica Marina Jerant.

Inspirirajući se energijom ludog životnog tempa, nastale su asimetrične kožne suknje u boji, hlače s metalik efektom, print majice, bunde od eko krzna s eksplozivnom paletom boja i kaputi koji simboliziraju žensku slobodu, hrabrost, emancipiranost i uživanje u vlastitoj mašti bez imalo zadrške.