ODLIČAN IZBOR

Odvažan rez: Za ovu je transformaciju imidža Penelope Cruz dobila brojne pohvale

13.01.2024 u 07:35

Bionic
Reading

I španjolska glumica Penelope Cruz odlučila se frizuru koja već neko vrijeme ne silazi s top ljestvica popularnosti, a radi se naravno o obožavanom bobu

Bob vojska svakim je danom sve brojnija, a brojne poznate fashionistice naprosto obožavaju ovu klasičnu i ženstvenu frizuru što je bilo možda najbolje vidljivo i na crvenom tepihu nedavne dodjele nagrada Zlatni globus.

Ljepotica čiji je godinama zaštitni znak njegovana kosa čokoladnosmeđeg sjaja debitirala je svoj divni novi imidž koji se svima svidio i to na 14. godišnjoj dodjeli Governors Awards u Los Angelesu. Baš poput Jennifer Aniston i lijepa supruga Javiera Bardema odlučila se na promjenu imidža hrabrim šišanjem i svi se slažu kako nije pogriješila.

  • +5
Novi imidž Penelope Cruz Izvor: Profimedia / Autor: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Odvažno je 'otišla pod škare' i ošišala se na elegantnu bob varijantu osvježenu prirodnim pramenovima boje karamele pomno isfeniranu s razdjeljkom po sredini koja je istaknula njezine nježne crte lica i maslinasti ten.

14. GOVERNORS AWARDS

Holivudske dame pokorile crveni tepih u senzacionalnim izdanjima

Pogledaj galeriju

Penelope se uz dogovor sa svojim dugogodišnjim frizerom Pablom Iglesiasom odlučila za duljinu između brade i ključne kosti koja nije nimalo teška za održavanje te odlično izgleda i ako se stilizira u blage uvojke.

Ona i njezin frizer odlučili su se za tzv. lob, a krajevi su oblikovani prema unutra kako bi kosa izgledala voluminoznije.

Pablo je stilizirao krajeve njezinih pramenova prema unutra kako bi stvorio obrnuti lepršavi bob. Laskavo i suptilno, ali još uvijek vrlo u trendu, Penelopeina frizura odličan je primjer kako za svakoga postoji ona idealna varijanta boba.