PROVJEREN ODABIR

Zna što joj najbolje pristaje: Španjolska kraljica plijenila elegancijom u već viđenoj haljini

28.11.2019 u 15:12

Bionic
Reading

Lijepa kraljica Letizia, supruga španjolskog kralja Felipea VI, zahvaljujući svojim fantastičnim kombinacijama stekla je naklonost modnog svijeta

Još od svoje udaje za Felipea VI 2004. godine, kraljica Letizia je vrlo visoko na popisima najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora, a tajna stila je i u efektnim stajlinzima u kojima uspješno spaja skupu dizajnersku odjeću s onom iz svima pristupačnih high street trgovina poput svjetski poznatih španjolskih brendova Manga ili Zare.

  • +5
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Scoop / Zuma Press / Profimedia

Otkad je 2014. zasjela na španjolski tron, atraktivna Letizia Ortiz intrigira modni svijet svojom ljepotom i stilom, ali i zavidnom figurom.

Zgodna brineta je zbilja prava inspiracija kad se radi o stajlinzima koji su uvijek za čistu peticu.

Bivša novinarka rijetko kad griješi kad je u pitanju moda pa je ponovno pokazala svoj nevjerojatni osjećaj za stil u još jednom stajlingu u kojem je mamila poglede prilikom dodjele nagrada za borbu protiv obiteljskog i rodnog nasilja.

I ovoga putra besprijekorno odjevena Španjolka bila je odjevena za čistu peticu u sivoj haljini koja prati liniju tijela, a koju je začinila s nekoliko odličnih modnih dodataka: clutchem 'Astrud' Caroline Herrere i štiklama zmijskog uzorka s potpisom proslavljenog Manola Blahnika.

ZVJEZDANE UZVANICE

Najpoznatije svjetske kraljice i princeze na okupu: Plijenile pozornost raskošnim modnim izdanjima

Pogledaj galeriju

Iako si kraljica može zasigurno priuštiti najskuplju odjeću, i ovoga je puta iz ormara izvukla haljinu koju je već nosila nekoliko puta: dva puta ove i jednom prošle godine.

Ovaj elegantni outfit lijepa je bivša novinarka začinila s trendi frizurom i make upom koji je naglasio njezinu prirodnu ljepotu.

PLJUŠTE KOMPLIMENTI

Očarala stilom: Kraljica Letizia mamila uzdahe u vječitoj crno-bijeloj kombinaciji

Pogledaj galeriju

Lijepa kraljica uvijek bira krojeve koji ističu njezinu besprijekornu figuru koju duguje popularnom Zumba plesnom treningu što joj pomaže održati vitku figuru.

Inače, Letizijina mlađa sestra Telma Ortiz Rocasolano u jednom je ranijem intervjuu ispričala kako je kako njezina starija sestra obožava i trening tzv. Iyengar joge te da uživa u intenzivnom kardio treningu, a često se opušta i u trčanju ili šetnji s djecom, kćerima Leonor i Sofijom.