izgleda sve bolje

Odlična haljina i ogrlica s posebnim detaljem: Princeza Charlene u društvu supruga pokazala jedan od najboljih stajlinga do sada

04.11.2022 u 21:20

Bionic
Reading

Monegaška princeza Charlene u pratnji supruga, princa Alberta, stigla je dodjelu nagrada Princeze Grace, koja se održava u New Yorku. Bilo je to značajna večer za monegašku kraljevsku obitelj, a Charlene je sve zasjenila stajlingom koji je uključivao haljinu cvjetnog printa i ogrlicu s dijamantom nazvanom po njezinoj svekrvi

Kraljevski par ukrao je svu pažnju na dodjeli godišnjih nagrada Princeze Grace. Događaj je nazvan po Albertovoj pokojnoj majci, Oscarom nagrađenoj glumici Grace Kelly. Odjevena u živopisnu cvjetnu haljinu, 44-godišnja Charlene od glave do pete je izgledala poput prave princeze. Na crveni tepih stigla je u pratnji svog 64-godišnjeg supruga, princa Alberta, sina pokojne glumice Grace Kelly. Par je gostima poželio dobrodošlicu gostima na gala svečanosti održanoj na njujorškoj Park Avenue.

Glamurozan izgled i haljinu veselog uzorka, stil u kakvom je dug nismo vidjeli, upotpunila je blistavom ogrlicom za koju se smatra da je sadržavala 'Grace Diamond', australski dijamant koji je brend Maison Mazerea posvetio Charleneinoj pokojnoj svekrvi princezi Grace nakon što ga je kupila 2021. godine.

Događaj nazvan je po pokojnoj majci princa Alberta, Oscarom nagrađenoj glumici Grace Kelly, a održava se svake godine kako bi se prikupila sredstva za Zakladu princeze Grace sa sjedištem u SAD-u. Sam princ je potpredsjednik zaklade koja prepoznaje i podupire nove talente u kazalištu, plesu i filmu.

  • +12
Princeza Charlene Izvor: Profimedia / Autor: Guerin Charles/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Malo dodatnog sjaja dodala je i parom dijamantnih naušnica u obliku cvijeta, a zauzevši pozu na crvenom tepihu uz svog supruga, princeza je pokazala i mrvicu glamurozne šminke koja je lijepo istaknula njezine crte lica.

Za ovu prigodu princeza Charlene je nosila je haljinu Terrencea Braya, južnoafričkog dizajnera koji je opisan kao njezino 'tajno modno oružje'. Njegove dizajnerske komade već je nosila za nekoliko velikih prigoda do sada, a jasno je i zašto. Jednostavan kroj haljine bez rukava i okruglog izreza nadopunjavao je bajkovito bogati cvjetni print, a ova kreacija stvorena je ekskluzivno samo za nju.

Charlene, inače rođena u Zimbabveu, nastavlja svoj povratak na svjetsku scenu nakon teških 18 mjeseci -prošle godine provela je 10 mjeseci u Južnoj Africi, nakon što je dobila ozbiljnu infekciju sinusa tijekom putovanja. Zbog bolesti je završila u bolnici te odgodila svoj povratak u Monako. Nakon povratka u kneževinu prošlog studenog, majka dvoje djece gotovo je odmah ni otišla u Švicarsku na liječenje od 'iscrpljenosti'.