HALLOWEEN

Zbog najnovije fotografije na društvenim mrežama princeza Charlene doživjela osudu javnosti

02.11.2022 u 22:49

Bionic
Reading

Nakon što je objavila njihovu fotografiju iz privatne škole koju pohađaju, princeza Charlene sada je stavila i novu, i to povodom popularnog američkog Halloweena, odnosno Noći vještica, koju nisu propustili ni zaigrani mališani Jacques i Gabriella

Iako je to trebala biti simpatična fotografija dvoje nestašnih blizanaca, princeze Gabrielle i princa Jacquesa, pretvorila se u konačnici u sasvim nešto drugo. Naime princeza Charlene na svom je službenom profilu na Instagramu, nakon fotografije blizanaca u školskim uniformama, objavila novu, na kojoj Gabriella i Jacques poziraju maskirani povodom Halloweena.

I dok se princ Jacques pretvorio u grofa Drakulu, princeza Gabriella odabrala je biti bundeva. Neodoljivi mališani u potpunosti su se uživjeli u svoje uloge, no to se obožavateljima monegaške obitelji nije svidjelo.

Naime većina onih koji su ostavili komentar ne slažu se s time da članovi monegaške obitelji obilježavaju Halloween.

  • +5
Princeza Charlene Izvor: Profimedia / Autor: JULIEN DE ROSA / AFP / Profimedia

Tako je jedan od komentara bio: 'Kao kršćani mi ne bismo trebali slaviti Halloween. Ovoga dana veličamo đavla. Kao kršćani trebamo se izdvojiti od svijeta. Moramo dati primjer', dok je drugi napisao: 'Zašto slaviti Halloween koji se svodi na vještice, čarobnjake, duhove, drakule, krvava lica... Domena đavla! Uistinu ne razumijem!'

Ipak, bilo je i onih koji su bili oduševljeni objavom, kao i kostimima i šminkom koju su na licu imali blizanci Jacques i Gabriella.