JANUARY JONES

Odlazila sam na terapiju samo da s nekim razgovaram

18.05.2011 u 10:32

Bionic
Reading

January Jones otvorila se u intervjuu u časopisu Allure priznavši da je odlazila na terapije samo da bi s nekim mogla razgovarati

Lijepa 33-godišnja glumica, koja je nedavno otkrila da je trudna, ali i javnosti uskratila ime oca, priznala je  magazinu Allure kako je ranije često odlazila na terapije.

'Puno sam putovala pa sam se morala negdje prizemljiti i imati nekog s kim mogu razgovarati', rekla je January Jones.

Terapeutkinja je, navodno, govorila više od nje, što ju je silno zabavljalo i nasmijavalo, ali je ipak napustila ideju o redovitoj dozi psiho-pomoći. 'Volim svoju terapeutkinju, ona mi je kao prijateljica. No ne da mi se više plaćati 300 dolara na sat kako bih vodila isti razgovor kakav bih mogla voditi s prijateljicom', izjavila je January koja je pozirala za Allure u satenskom Lanvinovom bodyju i cipelama Christiana Louboutina zasjavši stopostotnim glamurom.

Prošle je godine hodala s komičarom iz emisije 'Saturday Night Live' Jasonom Sudeikisom, no veza je pukla nakon samo šest mjeseci. Jones je otvoreno progovorila o problemima održavanja ljubavnih veza slavnih, objasnivši kako je veza s Jasonom bila osuđena na propast zbog njihove udaljenosti. Jason je, naime, radio u New Yorku, ona u L. A.-u.

'Kad hodate s nekim tko radi u istoj industriji, jedno od vas mora žrtvovati svoju karijeru. A ako nijedno nije na to spremno, možete samo ostati prijatelji', rekla je Jones.

No smatra da vas može razumjeti samo onaj tko se bavi sličnim poslom parodirajući mogući oproštaj ljubavnika riječima: 'Žao mi je, moram otići na tri mjeseca i ljubit ću se drugim muškarcima dok si ti na drugom mjestu.'