DRAMATIČAN REZ

Slavna plavuša sve je iznenadila ovom frizurom koje se mnogi nerado sjećaju iz djetinjstva

15.03.2022 u 15:25

Bionic
Reading

January Jones, zvijezda hit serije 'Momci s Madisona', godinama je vjerna različitim varijantama boba, a sad se odlučila za radikalnu promjenu koja je sve iznenadila

Proljeće samo što nije tu, pa su se mnogi odlučili i na osvježenje imidža, a među njima je i holivudska zvijezda, 44-godišnja January Jones.

Spremna za eksperimente, glumica koja se proslavila kao Betty Draper u 'Momcima s Madisona', rado se odlučila za nebičan look koji nije za svakoga.

Sjećate li se i vi kratke frizure bob stila koja se često mogla vidjeti i brojnim fotoalbumima?

Riječ je o ne baš laskavom rezu koji rijetko kome dobro stoji, a najbolje je opisati kao nimalo cool varijantu prepoznatljive 'ramonesice' koja je nešto posve drugo.

75. BAFTA

Večer glamura u britanskoj prijestolnici: Evo što su poznate dame nosile na crvenom tepihu

Pogledaj galeriju

Ipak, January Jones, glumica koje se mnogi sjećaju iz serije 'Momci s Madisona', odvažila se baš na takav look - vrlo kratki bob i ošišan 'na lonac'?.

'Povratak u djetinjstvo', napisala je lijepa plavuša poznata po svojim zavodljivim izdanjima na crvenom tepihu koja je na svom Instagram profilu objavila i simpatičnu fotografiju iz svoje prošlosti kad je ponosno pozirala s frizurom 'na lonac'.

'OMG preslatka', 'Najljepša', 'Divno', hvalili su je brojni fanovi u komentarima koji su se složili da lijepoj January odlično pristaje i takva frizura koja nosi vibru osebujnih 70-ih.