JANUARY JONES

Poput moderne princeze: Lijepa glumica očarala u bajkovitoj haljini u nekoliko nijansi ružičaste

30.08.2021 u 09:41

Bionic
Reading

January Jones, američka glumica najpoznatija po ulozi u seriji 'Momci s Madisona', bila je među najzapaženijim uzvanicama na modnom showu u organizaciji brenda Dolce & Gabanna u Veneciji

Povratak društvenih događanja jedva su dočeli slavni i poznati te su pohrlili ovoga vikenda u Italiju, u kojoj je sve odisalo glamurom baš kao nekad, u 'starom normalnom'.

Mnoge slavne dame poput nisu propustile modno događanje talijanskog dvojca Dolce & Gabanna ovoga vikenda u Veneciji, pa su crvenim tepihom prodefilirale raskošne haljine koje su nosile glamurozne dive poput Jennifer Lopez, Heidi Klum, Helen Mirren, Bebe Rexha, Emme Weymouth...

  • +5
January Jones Izvor: Profimedia / Autor: Alberto Terenghi/IPA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Američka glumica koje se sjećamo po ulozi Betty Draper iz serije 'Momci s Madisona' može se pohvaliti vitkom figurom i klasičnom ljepotom te se odlučila za glamuroznu haljinu u kojoj je izgledala poput suvremene princeze.

Plavokosa ljepotica bila je bez sumnje među najzapaženijim uzvanicama u bajkovitoj haljini s tankim naramenicama izrađenoj od bogatih slojeva tila u različitim nijansama ružičaste.

Impresivnu kreaciju podignuli su detalji poput remena ukrašenog svjetlucavim kamenčićima i crvene torbice.

Ženstvena frizura stilizirana u retro valove i decentan make up upotpunili su ovaj glamurozan stajling prelijepe January.