MODU IMA U MALOM PRSTU

Očitala lekciju iz stila: Najbolje odjevena kraljica oduševila efektnom haljinom koja osvaja na prvu

19.10.2019 u 20:48

Bionic
Reading

Španjolska kraljevska obitelj održala je prijem za dobitnike nagrada Asturias Awards koja se svake godine tradicionalno održava u Oviedu. Uz roditelje te kćeri Leonor i Sofiju princu Filipu VI. na svečanosti se pridružila i kraljica Letizia koja je svojim izborom stajlinga još jednom dokazala zašto slovi za najbolje odjevenu kraljicu

Princeze Leonor i Sofia od Španjolske pridružile su se roditeljima na velikoj svečanosti povodom dodjele nagrada Asturias Awards u Oviedu kojom se nagrađuje rad individualcima i organizacijama zaslužnima za postignuća u znanosti, politici i društvu, a koja je dobila naziv po tituli princeze Leonor od Asturije.

47-godišnja kraljica Letizia plijenila je pažnju na dodjeli medalja u spektakularnoj nježno plavoj haljini midi kroja s predimenzinoranim rukavima, efektnom mašnom u predjelu vrata i jednako efektnim izvezenim motivom cvijeća.

  • +10
Kraljica Letizia i kralj Filip VI. s kćerima Leonor i Sofijom Izvor: Profimedia / Autor: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ova haljina s potpisom španjolskog brenda Pertegaz, dizajnera Manuela Pertegaza, odiše originalnošću, a lijepoj kraljici stoji kao salivena. Letizia, koju mnogi stručnjaci smatraju najbolje odjevenom kraljicom upotpunila je stajling jednostavnim crnim stiletto štiklama i dijamantnim naušnicama.

Nakon službenog dijela dodjele nagrada, uslijedio je i svečani dio za potrebe kojeg se lijepa kraljica i bivša novinarka presvukla u elegantnu crvenu haljinu 'A' kroja s potpisom dizajnera Felipea Varele, koju je uskladila sa štiklama i nakitom u istoj nijansi, a cjelokupan stajling zaokružila je srebrnom clutch torbicom.

  • +7
Kraljica Letizia i kralj Filip VI. s kćerima Leonor i Sofijom Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Godišnja dodjela nagrada Asturias Awards jedno je od rijetkih događanja na kojima se pojavljuju princeze Leonor i Sofia, obzirom da ih njihovi roditelji pokušavaju maksimalno zaštiti od očiju javnosti i medijskog pritiska.

Dodjelu nagrada je pokrenuo kralj Filip VI. 1980., prije nego što je uopće postao kralj, a ove je godine princeza Leonor, koja će jednog dana zasjesti na kraljevski tron, na iznenađenje mnogih održala i kratki govor u prisutnosti svojih roditelja.