PETI PUT U ISTOJ KREACIJI

Mnoge bi se kraljevske dame mogle ugledati na nju: Lijepa kraljica iz ormara izvukla staru haljinu od 700 kuna

11.10.2019 u 18:57

Bionic
Reading

Kraljica Letizia od Španjolske obilježila je Svjetski dan mentalnog zdravlja gostovanjem na konferenciji u Madridu, gdje je na iznenađenje mnogih stigla u staroj i vrlo povoljnoj haljini koju nosi treći put ove godine. Ovim je potezom lijepa kraljica još jednom održala lekciju iz štedljivosti

Dok Meghan Markle iz dana u dan gubi naklonost britanske javnosti svojim rastrošnim načinom života, trošeći sulude svote novca na privatne letove i odjeću, kraljica Letizia od Španjolske pazi na svaku kunu. Čak i kada si s vremena na vrijeme priušti dizajnerske komade, lijepa kraljica trudi ih se reciklirati što češće.

Španjolsku kraljicu već smo ranije viđali u odjeći s potpisom pristupačnih high street brendova poput Manga i Zare, po čemu se uvelike razlikuje od većine drugih plemkinja, a sada je ponovno oduševila svojom skromnošću, odabravši nježnu ružičastu midi haljinu s izvezenim cvjetnim detaljima u kojoj smo je već ranije viđali.

  • +9
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: PPE/face to face / Face to Face / Profimedia

Riječ je o haljini s potpisom popularnog high street brenda Asos čija cijena iznosi oko 770 kuna, a kojoj smo kraljicu Letiziju dosad vidjeli već četiri puta. 46-godišnja kraljica je ovu efektnu kreaciju nosila prilikom posjete Zaragozi u svibnju 2018. a potom i tijekom posjeta kineskog predsjednika Španjolskoj u studenome 2018.

Ovo je ujedno treći put ove godine da je kraljica za službeno događanje odabrala ovu haljinu. Omiljenu haljinu nosila je na svečanom obilježavanju Svjetskog dana Crvenog križa u Zaragozi u svibnju, a u istoj kreaciji imali smo je prilike vidjeti i u srpnju kada je prisustvovala međunarodnoj konzultativnoj radionici o borbi protiv raka u Madridu.

Cjelokupan stajling kraljica Letizia je ovog puta zaokružila efektnim nude natikačama na petu s dodatkom PVC trake koje nose potpis brenda Steve Madden te elegantnom torbicom u istoj nijansi s potpisom španjolskog brenda Magrit.