STRAVA VS. GLAMUR

Očajne frizure koje ne smijete kopirati na dočeku

31.12.2013 u 09:01

  • +6

Najbolje i najgore frizure u 2013.

Izvor: tportal.hr / Autor: Guliver splash/Reuters/Guliver Getty/

Bionic
Reading

Iako je pomalo subjektivno određivati koje su najbolje, a koje najlošije frizure, neke su zvijezde u prošloj godini imale izdanja kojima nemamo zamjerke, no neki su izborom make-upa i frizure zaslužili biti na listi promašaja

U protekloj godini mnoge bismo stvari htjeli zaboraviti, uključujući i neke zbilja loše frizure, koje nikako ne bi smjeli kopirati. No zahvaljujući Sandri Bullock, Jennifer Lawrence, Taylor Swift, imamo i neke izvrsne stylinge kose i make-upa koje slobodno možete isprobati.

U našoj mini listi našlo se pet odličnih i pet strava frizura. Procijenite koja vam je hit na obje liste.

Od seksi izgleda Sandre Bullock koji je zaokružila lepršava frizura, do glamuroznog niskog konjskog repića Kerry Washington, preko Carmen Electre s pletenicama sa strane glave, do Anne Paquin i bezlične frizure i make-upa, složili smo top pet najgorih i najboljih frizura i make-upa u prošloj godini. 

Najbolje frizure i make-up

Taylor Swift
Mlada pjevačica hita 'I Knew You Were Trouble' Taylor Swift sve je očarala šiškama koje su dale eleganciju mekanoj dugoj plavoj kosi. A nježni make-up koji je zaokružen ružičastim ružem istaknuli su joj seksipila koliko treba.

Kerry Washington
Kerry pomalo izgleda kao da je izašla iz 60-ih s predivnim du
gačkim trepavicama i naglašenim očima. Kosa u konjskom repiću sa strane također pomalo daje retro štih. Kerry ima i odličan make-up, oči boje lavande, tople i lijepe.


Sandra Bullock
Vruć izgled holivudske glumice Sandre Bullock, crveni ruž i seksi raspuštena kosa nisu nikoga ostavili ravnodušnim u ovom zbilja glamuroznom pojavljivanju na crvenom tepihu.

Lupita Nyong'o
Nitko ne nosi ruž tako dobro kao glumica Lupita Nyong'o. Ovaj fluorescentno ljubičasti s njezinom puti zbilja izgleda fantastično, a kosa podignuta i zategnuta dodatno je naglasila super make-up.

Jennifer Lawrence
Svoju gustu kosu drastično je skratila i pokupila same pohvale. Malo glamura 80-ih, ružičasti ruž i Jennifer je nova miljenica koja osvaja uvijek svježim i drugačijim izgledom.

Najlošije frizure

Lana Del Rey
Uz silan make-up i šljokice u kosi teško se koncentrirati na pjesme. Bolje joj pristaje decentniji izgled i malo manje teatralnosti.

Carmen Electra
Ovaj izgled s pletenicama na jednoj strani glave trebalo bi ostaviti prošlosti, a ne ga iznova reciklirati. Make-up očiju koji daje izgled kao da se čudi također joj ne pristaje najbolje.

Adrienne Bailon
Američka svestrana TV osoba koja pokušava uspjeti u glumi i pjevanju, toliko je narančasta da bi to trebalo zabraniti. Ni frizura s čuperkom na vrhu glave nije ništa bolja.

Vanessa Hudgens
Gnijezdo na glavi Vanesse Hudges nije njezino najbolje izdanje. U kombinaciji s make-upom izgleda šlampavo i nedorečeno.

Anna Paquin
Zvijezda serijala 'Okus krvi' Anna Paquin za ovaj izgled možda je inspiraciju pronašla u vampirima, no blijed ten, svijetla kosa i crveni ruž nisu baš pun pogodak.