KOMPLIMENTI PLJUŠTE

Obožavatelji je prozvali 'The Body': Anita Dujić Broadfoot uskočila u minijaturni bikini i pokazala skladnu figuru

30.07.2021 u 10:25

Bionic
Reading

Bivša Miss turizma i manekenka Anita Dujić Broadfoot ovih dana puni baterije na Jadranu, a svoje je fanove počastila fotografijom koja ih je oduševila

Zgodna Dalmatinka dio je ljeta provela u domovini svoga supruga Duncana Broadfoota, Škotskoj, a sad uživa na našoj obali.

Anita Dujić Broadfoot, nekadašnja manekenka koja se danas uspješno bavi dizajnom nakita, na svojem Instagramu ima velik broj pratitelja koji redovito hvale njezina modna izdanja.

Lijepa brineta može se pohvaliti skladnom linijom koju je munjevitom brzinom vratila nakon poroda te je oduševila svoje brojne fanove izdanjem u bikiniju.

  • +3
Anita Dujić Broadfoot Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL

Anita je spremno uskočila u minimalistički kupaći kostim u crnoj boji, koji joj je stajao kao saliven, otkrivši besprijekornu figuru.

Ova njezina objava izazvala je brojne pozitivne komentare: 'The Body', 'Kao da je morska vila', 'Lijepa si'...

Inače, u ranijem je intervjuu za tportal Anita, koja sa suprugom Duncanom odgaja dvogodišnju kćerkicu Lily, otkrila i svoj omiljeni beauty trik koji uvijek primjenjuje.

'Ujutro se uvijek umivam hladnom vodom (razbuđuje i smanjuje podočnjake), a navečer temeljito perem lice i skidam make up te ujedno sve obaveze iz tog dana. Voda nekako pročišćuje, izvana i iznutra', rekla je tad lijepa Trogiranka.