anti-aging inovacijA

Obnovite kolagen na potpuno prirodan način!

15.11.2023 u 09:38

Bionic
Reading

Klinički dokazana učinkovitost nakon mjesec dana korištenja proizvoda koža lica je 63% zategnutija, a vidljivost bora smanjena za 43%

APIVITA predstavlja novu liniju za njegu lica s patentiranom formulom za prirodnu obnovu kolagena. BEEVINE ELIXIR anti-aging inovaciju preporučuju dermatolozi!

ŠTO JE KOLAGEN?

Kolagen je najzastupljeniji protein u našem tijelu i igra ključnu ulogu u održavanju čvrstoće i elastičnosti kože, kao i u očuvanju zdravlja zglobova, kostiju, tetiva i ligamenata. Ovaj protein čini oko 30% proteinskog sadržaja u ljudskom tijelu, a njegova prisutnost čini kožu čvrstom, elastičnom i hidratiziranom.

Na pragu četrdesetih prirodna proizvodnja kolagena dramatično opada, i vidljivi su znakovi starenja. Manjak kolagena odražava se na koži lica pojavom bora. Dvije najvažnije vrste kolagena su kolagen I, ključni faktor čvrste i otporne kože, te kolagen III, važan za elastičnost kože. Ravnoteža između kolagena I i III ključna je za održavanje mikroelastičnosi kože.

KAKO UČVRSTITI KOŽU LICA I SMANJITI POJAVU BORA?

Brinući o vlastitoj ljepoti skoro svaka žena postavlja si pitanje kako zaustaviti starenje i pojavu bora na licu uz odgovarajući proizvod i svakodnevnu beauty rutinu. Uzevši u obzir sve navedene čimbenike i problematiku, nakon 7 godina istraživanja, APIVITA predstavlja inovaciju i ulazi u novu eru u borbi protiv starenja, predstavljajući novu liniju za njegu lica BEEVINE ELIXIR, pravi reboot kolagena. Ovaj božanski eliksir za kožu nastao je novom patentiranom tehnologijom, PROPOLIFT kompleksa koji je obogaćen biljnim kolagenom.

Novi ekskluzivni, patentirani APIVITA kompleks PROPOLIFT je super koncentriran u polifenolima iz propolisa i vinove loze, dva prirodna proizvoda s najvišom koncentracijom polifenola u prirodnom svijetu. Prvi korak polifenoli propolisa prodiru u kožu i apsorbiraju se trenutno već u prvih 30 minuta od nanošenja. Drugi korak polifenoli, inkapsulirani u liposomima i ciklodekstrinima, prodiru duboko u epidermu i kontinuirano se apsorbiraju tijekom 8 sati. Ova linija pruža vrhunsko rješenje za popunjavanje bora i poboljšanje čvrstoće kože, te za podizanje kontura lica. Klinički dokazana učinkovitost nakon mjesec dana korištenja proizvoda koža lica je 63% zategnutija, a vidljivost bora smanjena za 43%.

Novu liniju APIVITA proizvoda za njegu kože lica čine Beevine Elixir krema lagane teksture, Beevine Elixir krema bogate teksture, Beevine Elixir noćna krema, Beevine Elixir serum, Beevine Elixir krema za područje oko očiju i usana i Beevine Elixir ulje za lice.

Proizvodi su dostupni u Muller prodavaonicama, svim bolje opskrbljenim ljekarnama, na web shopu www.delmerion.hr. , te u Apivita storeu u Zagrebu na adresi Gundulićeva ulica 9.

Isprobajte ovaj eliksir mladosti i uvjerite se u prirodnu snagu kolagena!