TAJNA REALITY OBITELJI

O. J. Simpson je stvarni otac Khloe Kardashian?

19.01.2012 u 13:19

Bionic
Reading

Američki tabloidi objavili su obiteljske tračeve: mama Kris navodno je bila u vezi sa superzvijezdom američkog nogometa O. J. Simpsonom – i on je pravi Khloein otac

Je li moguće da je stvarni otac Khloe Kardashian – osuđeni igrač američkog nogometa O. J. Simpson

Ova nagađanja slijede samo nekoliko tjedana nakon što su dvije bivše supruge preminulog Roberta Kardashiana navodno tvrdile kako zvijezda reality programa nije njegova biološka kći.
Dvadesetsedmogodišnja Khloe sada se mora suočiti s tvrdnjama da je bivši Robertov klijent i bliski prijatelj O. J. Simpson njezin stvarni otac.

Izvori bliski obitelji Kardashian ismijali su ove priče, izjavivši za Mail Online kako je sve to 'glupo i smiješno'.
Mama sestara Kardashian Kris Jenner odbacila je navode porukom na Twitteru: 'Hvala za svu ljubav i podršku, cure. Neke priče koje kruže su skroz izmišljene. Volim vas.'
Izvor priče je američki tabloid The National Enquirer koji prenosi izjavu bivšeg sportaša na odležavanju zatvorske kazne, koji je navodno rekao da je Khloe njegova kći.
O. J. rekao mi je da je Khloe njegovo dijete', izjavio je neimenovani izvor, a prenosi Daily Mail.

Priča kaže da je mama Kris imala nekoliko bliskih susreta sa Simpsonom u vrijeme Khloeinog začeća. A tu je i sličnost između Khloe i Simpsonove 26-godišnje kćeri Sydney.
Kada se 1983. dogodio navodni slučaj, 'bila je to tajna o kojoj nitko u obje obitelji nije htio govoriti', tvrde tajnoviti izvori. Tabloidi također doznaju da Robert i supruga nisu imali spolne odnose u vrijeme začeća.
O. J. je čak bio djever na njihovu vjenčanju 1978. godine, Robert i on bili su najbolji prijatelji, a Kris je također bila bliska s nogometašem i njegovom ženom Nicole.
'O. J. i Kris znali su se preko 30 godina', svjedoči izvor blizak akterima. 'Ali odnosi su se zahladili kada je O. J. ubio Nicole i njezina ljubavnika.'

'O. J. se često hvalio svojim ljubavnim životom koji je uključivao supruge nekoliko njegovih prijatelja', prenosi the National Enquirer.

Ali u vrijeme rođenja Khloe bilo bi pogubno da je javnost doznala kako najveći sportski heroj Amerike ima nezakonito dijete. Bio bi to kraj zvijezde koja je samo na sponzorskim ugovorima zarađivala oko 10 milijuna dolara.
'I uvijek je brinuo da će njegova djeca jednom sve to doznati i zamjeriti mu', nastavljaju upućeni izvori.
Priča se proširila kada je Robertova bivša supruga Jan Ashley izjavila da istina o ovom slučaju stoji zapisana u dokumentima za razvod. Kada je Robert uhvatio Kris u nevjeri, njihov je brak okončan, a u dokumentima je navedeno da Khloe nije njegova kći.
Njegovi odvjetnici pak tvrde kako nema šanse da bio on nešto takvo potvrdio pred sudom, jer uvijek je bio privržen Khloe: 'Volio ju je. Uvijek se prema njoj ponašao jednako, možda čak i bolje.'

Robertova treća žena Ellen šokirala je javnost trećom pričom: po njezinim navodima Khloein otac je neki čovjek imena Kris

Khloe i njezina sestra Kim razbjesnile su se zbog ovih priča. U zajedničkom priopćenju optužile su medije da izmišljaju neistine kako bi im nanijeli poslovnu štetu.