TOTALNA POMAMA

Novi hit kod slavnih ljepotica: guste obrve!

10.07.2014 u 09:36

  • +5

Obrve poznatih

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Mijenjaju se modna pravila, a mijenjaju se bome i beauty pravila – trenutačno su u fokusu obrve. Pogledajte kako ih dramatično naglašavaju slavne dame

Britanska manekenka Cara Delevigne trenutačno fura najupadljivije obrve na svijetu. Tako podebljane, prije dvadeset godina izazvale bi sveopću konsternaciju. Devedesetih su, naime, u modi bile tanke obrve, počupane pincetom do 'krajnjih granica', čega će se mnoge dame sjetiti.

Ona koja je tada nepovratno oštetila korijen obrve i one su prestale rasti, ima 'problemčić', jer su guste obrve novi hit. No nekoliko je rješenja i beauty rutina koje primjenjuju i brojne slavne dame: obrve možete iscrtati kod kuće i to je mnogima postala jutarnja rutina uljepšavanja.

Nadalje, mogu se trajno obojiti u kozmetičkom salonu, i još korak dalje - zbog ove se sveopće pomame, žene se sve češće upuštaju u presađivanje folikula dlake iz skalpa u predio obrva.

Penelope Cruz, Megan Fox, Salma Hayek, Keira Knightly, Kim Kardashian... pogledajte kako uređuju svoje obrve za moderan izgled!