IVANA RADOVNIKOVIĆ:

Novi album najbolje opisuje mene i ono što volim

03.01.2014 u 16:10

Bionic
Reading

Pjevačica Ivana Radovniković koja se 2004. natjecala u showu 'Story Supernova Music Talent' najavljuje izlazak svog trećeg albuma

Plavokosa Zadranka završila je sa snimanjem pjesama za novi album koji izlazi u veljači za Dallas Records. 

Početak 2013. Ivani je bio u znaku pjesme 'Tako rijetko si tu', koja je čak pet puta za redom bila na prvom mjestu nacionalne top liste HRTOP40! Uspjeh pjesme, koju Ivana potpisuje zajedno sa Stjepanom Markovićem, svrstao ju je među naše najemitiranije izvođače u 2013. godini.

Ivana je cijelu godinu vrijedno radila na novim pjesmama, a ovoga ljeta, u suradnji s Ivanom Dečakom iz grupe Vatra, predstavila je novu pjesmu 'Traje noć', za koju je snimila zanimljiv spot u režiji Filipa Dizdara. I ta je pjesma, baš kao i prethodna, postigla velik uspjeh u eteru radiopostaja i kod Ivanine publike te je tako postala jedna od najemitiranijih pjesama ljetnih mjeseci.

Glazbenica je nedavno završila sa snimanjem svih pjesama za album. Album sadrži deset pjesama, a od toga su već predstavljene - 'Danas igraš sam', 'Tako rijetko si tu' i 'Traje noć'.

'Sretna sam što ću napokon imati priliku predstaviti nešto na čemu sam radila posljednje dvije godine. Veseli me spoznaja da je publika odlično prihvatila ove pjesme koje sam do sada pustila u eter, jer ovo što sam sačuvala za album je tek najbolje što dolazi. Jako dugo sam pisala tekstove za ove pjesme, razmišljala o glazbi, zajedno s producentom radila na aranžmanima i nakon svega osjećam da je to zaista album kakav me najbolje opisuje i ono što volim... Ovo je moj treći studijski album i sve više i više osjećam da sam na dobru putu', rekla je Ivana dodavši da se na albumu se nalazi i jedna vrlo zanimljiva suradnja, o kojoj nije željela previše otkrivati, osim da se radi o pjesmi koja će biti sljedeći singl.