povratak u 90-e

Nova modna poslastica: Omiljeni high street brend u ponudu vratio najupečatljivije komade iz starih kolekcija

09.10.2020 u 14:24

Bionic
Reading

Omiljeni brend Hrvatica pripremio je novu modnu poslasticu za sve svoje obožavateljice. Na police je vratio redizajnirane komade iz prijašnjih kolekcija i time na jedinstven način obilježio prethodna tri desetljeća

Ako ste odrastali u 90-ima, sigurno ste obožavali gledati seriju 'Buffy, ubojica vampira', pjevati hitove omiljenog ženskog sastava Spice Girlsi i maštati o tome kako koračate modnom pistom poput Kate Moss. Bila su to lijepa vremena, a zahvaljujući Zari sada imamo priliku ponovno šopingirati kao da smo u 90-ima.

Španjolski high street div lansirao je u prodaju limitiranu retro kolekciju kojom slavi prošla tri desetljeća. Na policama Zare moguće je pronaći redizajnirane komade iz prijašnjih sezona, počevši od kolekcije za jesen/zimu 1996. do kolekcije za jesen/zimu 2012.

Ova mega cool kolekcija objedinila je najupečatljivije komade iz spomenutih kolekcija kao što su duga crna haljina na kratke rukave s izrezom iz 1996., slip haljina iz 1998. ili kožne culotte hlače i pleteni top iz 2003.

Zvijezde kolekcije su nekadašnja velika modna imena poput Kate Moss i Amber Vallette koja su krasila modne kampanje brenda, a u nastavku pogledajte koje je komade ove sezone Zara odlučila oživjeti.

  • +11
Zara limitirana kolekcija Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije