OKRUNJENA LJEPOTICA

Nova Miss Universe Hrvatske je Barbara Filipović

16.04.2016 u 09:36

  • +5

Miss Universe Hrvatske 2016.

Izvor: Promo fotografije / Autor: Miss Universe

Bionic
Reading

Nova, 20. po redu Miss Universe Hrvatske osamnaestogodišnja je Barbara Filipović, a prva pratilja joj je Paula Čaić, ujedno i Miss simpatičnosti dok se druga pratilja Marija Kljajić okitila i titulom Miss fotogeničnosti

Odmah nakon izbora koji se održao u Kristalnoj dvorani Hotela Westin, osamnaestogodišnja Barbara Filipović pojavila se na svojoj prvoj službenoj dužnosti u pratnji proglašene prve pratilje Paule Čaić koja je također ponijela i lentu Miss simpatičnosti te druge pratilje i Miss fotogeničnosti Marije Kljajić. Djevojke su proslavile titule na BlessFood Cocktailu uz dobru glazbu i goste koju su ih došli podržati.

'Neizmjerno sam sretna i radosna na osvojenoj tituli. Prekrasno je bitivečeras na BlessFood Cocktailu s ovim krasnim djevojkama u ovako ugodnojatmosferi',  izjavila je novoizabrana Miss Universe Hrvatske 2016.Barbara Filipović.

Ovogodišnji izbor za Miss Universe Hrvatske bio je poseban zbog svoje 20. obljetnice, a izboru su prisustvovale i bivše nositeljice titule koje su se okupile na BlessFood Cocktailu i pridonijele cjelokupnoj atmosferi kao i Jacques Houdek te Nina Kraljić koji su publiku zabavljali na izboru.

'Iznimno mi je drago što smo uspjeli kroz proslavu Barbarine titule Miss Universe Hrvatske pomoći i drugima. Ovaj trenutak je poseban i pamtit će se još dugo', rekao je  Vladimir Kraljević, vlasnik licence za Miss Universe Hrvatske.

Mario Sedmak, voditelj ovogodišnjeg izbora ovom je prigodom rekao: 'Lijepo je vidjeti na okupu djevojke koje su prošlih godina ponijele titulu Miss, posebno jer sam ja vodio prvi izbor za Miss Universe Hrvatske davne 1997. Posebne čestitke upućujem Barbari i želim joj puno uspjeha.'