RECITE ZBOGOM GRUDICAMA

Nova Max Factor maskara – bez kompromisa

01.03.2013 u 08:00

Bionic
Reading

Nova Max Factor Clump Defy Volumising maskara za 200% više volumena. Zbog mogućnosti višestrukog nanošenja daje super volumen uz prekrasno razdvojene i definirane trepavice, te 0% grudica, a tportal.hr vam daruje tri maskare!

Sve to zahvaljujući novoj inovativnoj tehnologiji četkice - nova Anti Clumps brush je prva Max Factor četkica za nadopunjavanje trepavica koja sprečava stvaranje grudica. Pravilno razmaknute i vrlo gusto formirane čekinje poput češlja sprečavaju stvaranje grudica, i obavijaju trepavice formulom maskare stvarajući mega volumen.

Trenutno, žene biraju između mega volumena i lijepo definiranih trepavica, jer svakim dodatnim nanosom maskare povećava se mogućnost stvaranja grudica. Različitim pomagalima pokušavaju razdvojiti trepavice i riješiti se grudica. S novom Max Factor Clump Defy Volumising maskarom, grudice su stvar prošlosti – bez kompromisa je postignut ekstreman volumen trepavica.

'Žene nikada ne bi trebale birati između volumena i lijepo definiranih trepavica i sada to i ne trebaju – ova nova maskara nudi ultimativnu kontrolu s kojom se postiže voluminozan, a opet uredno definiran izgled trepavica u svega nekoliko poteza', kaže Pat McGrath, svjetski poznata Max Factor vizažistica

Kako Anti Clumps četkica omogućava takav mega volumen

1. Nanošenje – četkica omogućava nanošenje veće količine maskare na
trepavice.
2. Precizna četkica– pravilno razmaknute i vrlo gusto formirane čekinje
onemogućavaju stvaranje grudica i omogućavaju višestruko nanošenje
maskare.
3. Zaobljen dizajn četkice – zaobljenim područjem četkice zahvaćaju se i
najsitnije trepavice pružajući im bezkompromisan volumen.

Nagradu su osvojile:

Jasmina Horvatić
Marta Plaksij
Marina Kereš

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.

Anti Clumps četkica i formula maskare zajedno stvaraju ekstreman volumen. Formula maskare stvara fleksibilan film na površini trepavica koji se sporije suši, omogućavajući lakšu 'nadogradnju'. Kako se grudice ne formiraju moguće je i naknadno osvježiti svoj izgled tokom dana ili prije večernjeg izlaska zaželite li veći volumen.

'Ova nova maskara je mrak! Možete nanositi sloj na sloj i baš nikad se ne stvore grudice. Jednostavno ne možete pretjerati. Postiže se mega volumen, a trepavice su lijepo razdvojene', izjavila je Vanesa Ćopić, Max Factor vizažistica

Preporučena maloprodajna cijena Max Factor Clump Defy Volumising maskare iznosi  98,90 kuna