CATALEYA

Nova kolekcija domaćeg brenda kombinira jednostavnost i senzualnost na najljepši način

27.06.2023 u 09:32

  • +5

Cataleya

Izvor: Profimedia / Autor: Matea Smolčić Senčar

Bionic
Reading

Brend Cataleya, poznat po ženstvenim haljinama savršene izvedbe zahvaljujući kojoj laskaju svakoj ženskoj silueti, predstavlja svoju novu kolekciju

Modeli koji savršeno naglašavaju liniju tijela odlično funkcioniraju u dnevnim i u večernjim varijantama, a zahvaljujući neobičnim potezima u konstrukciji, žena se u njima osjeća slobodno i nesputano ne žrtvujući pritom eleganciju i glamuroznost. Vjerojatno upravo u tome leži tajna tolike popularnosti haljina zadarske dizajnerice Martine Ješe.

Haljine iz nove Cataleyine kolekcije plijene pozornost jasnim linijama i ženstvenim krojevima, a jednostavnost dizajnerskog izričaja tek ponegdje je razigrana detaljima poput predimenzioniranih mašni i cvjetova, romantičnih volana ili perja. Kolekcija obiluje elementima nabora koji stvaraju laskave siluete, te visokim prorezima, dodatno naglašavajući senzualnost svakog pojedinog modela.

Prepoznatljiva estetika brenda prisutna je i u monokromatskoj profinjenosti širokog dijapazona nijansi, u paletama od jasnih neonskih do pastelnih, a ni ljubiteljice 'neboja' nisu zanemarene.

Kolekciju je predstavilavišegodišnja ambasadorica brenda Antonija Stupar Jurkin.