sarah jessica parker

Nova hit haljina Carrie Bradshaw zaludila je modne ovisnice, ali ima jedan minus

27.05.2024 u 12:11

Sarah Jessica Parker kao Carrie Bradshaw

Izvor: Profimedia / Autor: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Bionic
Reading

Haljina s potpisom Alexa Perryja zrači snažnom ženskom energijom te ima sve potrebno postati još jedan ikonski komad iz kolekcije Carrie Bradshaw

Tijekom godina, kultni lik Carrie Bradshaw nadahnuo je mnoge trendove, a ako je suditi prema novim fotografijama sa seta snimanja treće sezone serije 'I tek tako...', Sarah Jessica Parker spremna je ponovno pokoriti modnu scenu.

Ikonski lik iz serije 'Seks i grad' vječna je modna inspiracija koja zaluđuje fashionistice već 26 godina, a prave modne poslastice očekuju nas i u novim epizodama HBO-ova nastavka.

Jedan stajling posebno se ističe kao 'power dressing' za sve željne iskazivanja ljepote ženske moći i snage koja zrači iz najnovije Carriene haljine. Riječ je o impresivnom modelu plave boje, ugrađenih kristala te elegantnih dugih rukava u spoju sa zavodljivom midi suknjom.

Carrie ju je kombinirala s vječnim klasikom srebrnih salonki i usklađenom mini torbicom optočenom šljokicama, a sve je začinila dubokim dekolteom ispod kojeg se nazirao crni obrub grudnjaka.

Ova neodoljiva haljina stiže ravno iz radionice australskog dizajnera Alexa Perryja, koji je njome u potpunosti obuhvatio bit i modni izričaj nesalomljive Carrie. Dobra vijest za sve fanove serije jest što se već nalazi u online prodaji, no riječ je o pravoj modnoj investiciji jer košta 1400 eura i to joj je jedini minus.

Radnja scene u kojoj je nosila ovu haljinu još nije otkrivena, a sve što se zna jest da je pred njome niz životnih prijelomnica koje ponajviše uključuju odnos Aidanom. Naime, pojedine snimke naslućuju da se njen dugogodišnji ljubavnik ipak vratio u New York, a tek ostaje vidjeti jesu li to zaista dobre vijesti za obožavanu Carrie.

  • +5
Sarah Jessica Parker na setu serije 'I tek tako...' Izvor: Profimedia / Autor: GOFFPHOTOS.COM / GOFF PHOTOS / PROFIMEDIA
sve osim nogometa

Učitavanje...