udobnost prije svega

Odzvonilo je visokim potpeticama: Sada i Carrie Bradshaw nosi kultne natikače iz ljekarne

24.05.2024 u 12:22

Bionic
Reading

Sarah Jessica Parker vratila se na set snimanja serije 'I tek tako…', a njezini stajlinzi, sasvim očekivano, našli su se u centru pažnje. U novom epizodama Carrie Bradshaw odbacuje omiljene joj manolince i poseže za drvenim 'klompama iz ljekarne'

Slavna 59-godišnja glumica Sarah Jessica Parker trenutno snima treću sezonu hit serije 'I tek tako…' u New Yorku, a njezin kultni lik Carrie Bradshaw viđena je u stvarno fantastičnoj odjeći. Međutim, jedan od posljednjih stajlinga u nizu posebno je privukao pažnju obožavatelja, ali i usijao društvene mreže. Naime, dok je snimala scenu Washington Square Parku početkom ovog tjedna, Sarah Jessica Parker je fotografirana kako nosi masivni gingham šešir, višebojnu haljinu i originalne drvene sandale Dr. Scholla.

S.J.P. je ovaj stajling također podijelila na Instagramu, a pratitelji se nisu suzdržali od komentara, posebno kada je u pitanju glumičin smiješno veliki i nabrani šešir. 'Što joj je to na glavi?' komentirao je jedan obožavatelj. 'I tek tako…šešir,' napisao je drugi.

Maryam Keyhani, dizajnerica koja stoji iza predimenzioniranog šešira 'Cloud', podijelila je fotografiju Sarah Jesssice Parker na Instagramu uz natpis: 'Oblak se nikada nije osjećao višim.'

  • +6
Sarah Jessica Parker Izvor: Profimedia / Autor: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Obožavatelji su također bili šokirani - neki čak i ugodno – jer glumica nosi ni više ni manje nego ortopedske Dr. Scholla natikače s drvenim potplatom. Drvene klompe koje su se do nedavno kupovale ciljano u ljekarnama ne samo da su bile vrlo neuobičajen izbor cipela obzirom na Carriein široki dizajnerski ormar, nego ovaj lik iz serije nije baš poznat po svom praktičnom stilu odijevanja.

'Sjećam se da sam svojedobno nosila ove cipele', napisala je jedna obožavateljica o izboru kultnog dr. Scholla u za Carreing stajling. 'I upravo tako... počinje svjetski lov na dr. Scholl', napisao je jedna obožavatelj.

  • +5
Sarah Jessica Parker na setu serije 'I tek tako...' Izvor: Profimedia / Autor: GOFFPHOTOS.COM / GOFF PHOTOS / PROFIMEDIA

Inače, Sarah Jessica Parker do sada je pokazala niz 'I tek tako…' izgleda koji privlače pažnju – od nježno ružičastw suknju s volanima i mint bluze s mašnom vezanom oko vrata pa do predivne bijele haljine sa zelenim detaljima.

  • +5
Sarah Jessica Parker Izvor: Profimedia / Autor: Robert O'Neil/Backgrid / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Što se tiče Dr. Scholl natikača, one su nastala prije šest desetljeća nakon što su nastale, na modnu scenu vratile prije dvije godine, kada su svi bili uvjereni da su staromodne. Njihovo ime je Pescura, a ovaj legendarni par cipela dizajnirao Scholl 1961. godine. Jedno vrijeme, uz klasične klompe, kupovalo ih se u ljekarni kao praktičnu i prije svega ortopedsku obuću. No, prije nekoliko godina Scholl je svoju razvojnu strategiju usmjerio upravo na ove retro natikače i polučio pravi uspjeh i približio ove cipele mlađoj generaciji. Godine 2017. Scholl je ostvario suradnju s brendom Anthropologie, a 2022. udružio je snage s Gannijem, jednim od najpopularnijih skandinavskih brendova današnjice, dok je francuski Jacquemus iste godine ponudio verziju kultnog Schollovog modela. Nakon toga uslijedila je suradnja s Veronicom Beard te popularnim brendom Re/Done koji ih je predstavio u potpuno crvenoj i crnoj verziji, od lakirane kože i s potplatom od lakiranog drva. Ubrzo su svi zaboravili da su upravo to 'natikače iz ljekarne', a Pescura su postale jedne od najpoželjnijih ljetnih dodataka. A prema svemu sudeći, ovog ljeta fura ih i ikona stila Carrie Bradshaw.

Ganni x Scholl Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije
sve osim nogometa