TOP ODJEVENI TJEDNA

Nosi se bijelo, pogledajte kako

09.12.2013 u 12:31

  • +2

Najbolje odjeveni tjedna

Izvor: Guliver/Splash / Autor: Splash

Bionic
Reading

Prošli tjedan bio je zanimljiv u modnom smislu, 'pohvatali' smo strane zvijezde i zaključili: kako se i formalno približava zima, sve se više nosi - bijelo

Monica Bellucci zablistala je u damskoj čipkastoj haljini, do poda dugoj, otvorenoj na dekolteu. Vrlo elegantno, vrlo prikladno njezinim godinama i osobnosti.

Voditeljica Alexa Chung u Britaniji je itekako poznata po svom posebnom modnom izričaju. Prošli se tjedan pojavila na formalnijem društvenom događanju te je isfurala malu bijelu haljinicu – sve, samo ne običnu.

Britanska ljepotica Kelly Brook također se odlučila za bijelu slatku haljinicu, trendi dužine do ispod koljena. Zanimljiva u gornjem dijelu, bila je zatvorenija na dekolteu od onih na koje smo kod Kelly navikli, no njezine obline ionako ništa ne može zatomiti.

U bijeloj i dugoj haljini do poda bila je i Kate Middleton. Decentna, bez suvišnih detalja, otmjena kao i uvijek.

Cindy Crawford su paparazzi uhvatili u ležernom izdanju, trapericama i običnoj majici, te, začudo, japankama. Za nju kao da je vrijeme stalo, na vitkoj liniji i modnom stilu pozavidjele bi joj i mnogo mlađe žene.

Jessica Alba vjerojatno bi odnijela prvu nagradu kad bi se birala pomodarka godine. Pokazala je još jedno u nizu odličnih street style izdanja.