PROLJETNI ADUT

Nose se uz sve i nikad ne izlaze iz mode: Bijele tenisice ponovno vladaju policama trgovina

18.03.2022 u 12:39

Bionic
Reading

Otkako je sportski div Adidas danas davne 2014. godine ponovno lansirao svoje kultne bijele tenisice Stan Smith, isti i slični modeli od vrućeg trenda postali su neprolaznim klasikom u ormaru

Iako se trendovi u svijetu tenisica nerijetko mijenjaju iz sezone u sezonu, bijelim modelima pročišćenih linija kao što je slučaj sa Stan Smith modelom brenda Adidas, popiularnost ne jenjava.

I ove proljetne sezone brojni brendovi potrudili su se ponuditi bijele modele tenisica za svačiji ukus. Poželite li napraviti odmak od klasične siluete bijelih tenisica, nećete pogriješiti odabirom ‘tatinih’ modela s glomaznim potplatom kakve tradicionalno nude brendovi poput New Balancea ili modne kuće Balenciaga.

  • +9
Bijele tenisice Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Status modnoga klasika, bijele tenisice klasičnog dizajna najviše mogu zahvaliti svojoj svestranosti, to jest lakoći kombiniranja sa svim odjevnim komadima koji vam padnu na pamet.

Pogledom na aktualnu ponudu bijelih tenisica na policama trgovina jasno je kako su nove verzije uže i jednostavnije nego unazad nekoliko sezona, a navedene karakteristike imaju nekoliko prednosti u sezoni proljeće/ljeto,

Uži modeli cipela, pa tako i bijele tenisice, noge će vizualno činiti vitkijima, a izvrsno se kombiniraju s haljinama mini ili duljine midi.