OMILJENA OBUĆA

Teško se odlučiti koje su ljepše: Svi modeli tenisica koje ćemo viđati ovoga proljeća

05.03.2022 u 21:35

Bionic
Reading

Nekad skromne tenisice posljednjih godina proširile su se daleko izvan sportskih terena, a sada, kada su zamagljene sve modne granice odijevanja, ova omiljena udobna obuća postala je posve relevantna. Poželite li dočekati proljetne mjesece s novim parom tenisica u svojoj kolekciji, na ove trendovske siluete isplati se obratiti pozornost

Približavanjem novoj proljetnoj sezoni tenisice se ponovno nalaze u fokusu, a u mjesecima pred nama pojedine siluete nameću se kao najpoželjnije. Vodeći dizajnerski brendovi današnjice sve više eksperimentiraju u pogledu njihovih boja i oblika, a pritom su glomazne verzije u prvom planu te predstavljaju najlakši, ali i najudobniji način da (doslovno) podignete svoje odjevne kombinacije.

  • +16
Tenisice Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Trend glomaznih, od milja zvanih ‘tatinih’ tenisica ovoga proljeća samo će nastaviti rasti, baš kao i modela koji neodoljivo podsjećaju na verzije namijenjene sportskim aktivnostima. Takozvanim tech modelima, stvorenim od kombinacije različitih materijala i nerijetko u vedrim bojama, ponovno vrve police trgovina.

Usprkos popularnosti koju spomenute verzije uživaju na modnoj sceni, klasične bijele tenisice postale su neprolaznim trendom. Minimalističkog dizajna, nove verzije bijelih modela s potpisom brendova poput američkog The Rowa izgledaju jako luksuzno, a mogu se pohvaliti svestranošću i vječnim šik izgledom.

Modernim interpretacijama retro klasika i ovog proljeća bit će teško odoljeti. Poput sportskih divova, dizajnerski brendovi nude osvježene verzije svojih kultnih tenisica, kao što je to slučaj s modelom Flow brenda Loewe.