CASUAL POGODAK

Ovu haljinu uvijek se isplati imati u ormaru

16.03.2022 u 12:49

Bionic
Reading

Kako dani postaju sve duži, već se pojavljuje nekoliko trendova u odijevanju koji daju ton proljetnim modnim željama. Svake sezone komadi od trapera izgledaju kao jedna od vrhunskih investicija, a nova sezona proljeće/ljeto nije iznimka

Nekoć iznimno popularne haljine od trapera, u svim svojim inačicama, narednih mjeseci ponovno će se nalaziti u glavnom fokusu modne javnosti.

  • +7
Haljine od trapera Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

U novoj sezoni posebno će se istaknuti modeli laskave dužine midi i kroja specifičnog za 60-e i 70-e godine prošlog stoljeća, a jedne od najpoznatijih street style zvijezdi današnjice već su ih nabavile i ponosno nose na gradskim ulicama, pritom dokazajući da mogu biti itekako elegantan odabir ukoliko se odaberu njezine baby doll inačice A-kroja kakvim trenutno vrve police trgovina.

Brojni brendovi ove sezone nude verzije traper haljine u duhu održive mode. Popularni skandinavski brend Ganni odlučio se za Tencel® tkaninu, ekološki materijal izrađen od drvene pulpe pri izuradi haljina od trapera dok je španjolska Zara u duhu svog Join Life programa pri izradi haljina od trapera koristila manje vode ograničila svoj negativan utjecaj na okoliš. Sestrinski brend švedskog H&M-a,  & Other Stories, ovoga proljeća nudi traper haljine stvorene od organskog pamuka.