PONOVNO IZNENAĐUJE

Biste li je prepoznali: Slavna starleta sve je šokirala novim izgledom

31.07.2018 u 11:44

Bionic
Reading

Kim Kardashian poznata je po svojim čestim transformacijama imidža, što se posebno odnosi na frizure koje vrlo rado mijenja pa smo je viđali i kao dugokosu plavušu, 'sivokosu', brinetu s bujnim valovima...

Kim je sve šokirala pojavivši se u showu Jimmyja Kimmela s novom, drastično kraćom kosom.

Najstarija sestra Kardashian, supruga glazbenika Kanyea Westa, svoju je dugu tamnu kosu skratila na duljinu do brade te se, poput mnogih slavnih cura, priključila narastajućem 'bob' trendu koji je već neko vrijeme veliki hit među celebovima.

  • +14
Kim Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Nova frizura djelo je Kiminog frizera Chrissa Appletona, koji je na Instagramu postavio fotografiju novog looka svoje slavne klijentice.

Ipak, samo dan nakon šišanja Kim je na svojem Twitteru objavila kako joj već nedostaje njena duga kosa.

Kardashian je za ovu prigodu uskočila u još jednu vrlo smjelu kombinaciju o kojoj će se još dugo govoriti. Bujna starleta, koja se proslavila realityjem 'Keeping Up With The Kardashians', pokazala je vitki struk u neobičnom topu koji je malo toga ostavio mašti na volju i pripijenim kraćim tajicama od baršuna.

  • +5
Kim Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Efektne cipele, kreacija njezinog supruga, i trendi sunčane naočale zaokružile su ovaj dnevni stajling jedne od najpopularnijih sestara iz klana Kardashian-Jenner.