BIZARAN MODNI ODABIR

Svi mu se rugaju: Slavni reper na vjenčanje stigao u dva broja manjim šlapama za plažu

20.08.2018 u 12:46

Bionic
Reading

Kim Kardashian i Kanye West pridružili su se proslavi vjenčanja glazbenika 2 Chainza i njegove dugogodišnje djevojke Keshe Ward te im, blago rečeno, ukrali trenutak. Slavni par pojavio se u svom prepoznatljivom stilu - u upečatljivom stajlingu koji ne može proći neprimijećeno - no ono što je reper odlučio obuti dobro je nasmijalo internet

Na vjenčanju glazbenika 2 Chainza i Keshe Ward u palači Giannija Versacea u Miamiju svi su pogledi bili uprti u jedan od najmoćnijih estradnih parova - proslavljenu starletu Kim Kardashian te repera i modnog dizajnera Kanyea Westa. Iako je javnost već navikla na njihovo ekstravagantno odijevanje, slavni par uvijek iznova uspije iznenaditi svojim izborom stajlinga.

Nakon beskonačnog niza modnih promašaja, kojima nas posljednjih godina časti slavna starleta i vlasnica kozmetičkog brenda KKW Beauty, ovog puta javnost se obrušila na repera čiji je stajling sve pošteno nasmijao. Iako je glazbenik na vjenčanje stigao u odijelu s potpisom modne kuće Louis Vuitton, kao što se to i očekuje od uzvanika, njegova obuća postala je predmet izrugivanja na društvenim mrežama.

  • +17
Kim Kardashian i Kanye West Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Reper je umjesto u kožnim cipelama došetao u natikačama iz najnovije kolekcije za svoj modni brend Yeezy, koje ne samo da su neprimjerene za vjenčanje, već su i barem dva broja manje. Javnosti nije dugo trebalo da primijeti ovu modnu grešku i da se s reperom našali na društvenim mrežama.

'Nisu imali nijedne u vašoj veličini, gospodine West?', 'Kanye izgleda poput beskućnika', glasili su neki od komentara na Twitteru.

Njegov stajling uspio je čak zasjeniti činjenicu da je Kim za vjenčanje odabrala neonski zelenu haljinu od lateksa s potpisom dizajnerice Atsuko Kudo, koja također nije nimalo primjerena svečanoj prigodi kao što je vjenčanje. No ne sumnjamo kako će slavna starleta vrlo skoro nadoknaditi taj zaostatak još jednim previše razgolićenim i besmislenim izdanjem kojim će moći parirati suprugovom stajlingu.