MODNI DVOBOJ

Noćna mora svake žene: Švedska princeza i dobitnica Nobelove nagrade u istim haljinama na istom događaju

12.12.2018 u 10:08

Bionic
Reading

U Oslu je prije nekoliko dana održana dodjela Nobelovih nagrada, a potom je u Stockholmu održan svečani bal koji je ugostio članove kraljevske obitelji, dobitnike ovogodišnjih nagrada i ostale važne državnike. Među brojnim uzvanicima istaknule su se dame u identičnim crvenim haljinama, švedska princeza Sofia i kanadska fizičarka Donna Strickland

Ono što niti jedna žena ne želi doživjeti na nekoj svečanosti, dogodilo se švedskoj princezi Sofiji i kanadskoj fizičarki Donni Strickland, ujedno i ovogodišnjoj dobitnici Nobelove nagrade.

Dvije dame pojavile su se na svečanom balu u Stockholmu u identičnim haljinama, a ovu slučajnost nije bilo teško primijetiti jer se radilo o crvenim toaletama.

  • +4
Princeza Sofia i Donna Strickland Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

34-godišnja princeza nosila je Zetterberg Couture kreaciju uz koju je uparila prigodnu tijaru te choker ogrlicu od dijamanata. Njezina modna dvojnica, Kanađanka Donna Strickland, koja je u dvoranu ušla u pratnji švedskog kralja Carla Gustafa svoju je haljinu upotpunila nešto jednostavnijom bisernom ogrlicom.

  • +2
Amal Clooney Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Inače ovogodišnja dodjela Nobelovih nagrada održana je u Oslu, a čini se da su mnoge sudionice birale crvenu boju svoji outfita. Odvjetnica Amal Clooney također je zablistala u crvenoj kreaciji u kojoj je mamila poglede.