eterična ljepota

Nju rijetko tko može nadmašiti: Nicole Kidman u bajkovitoj haljini priziva glamur starog Hollywooda

07.12.2021 u 09:05

Bionic
Reading

U filmu 'Being The Ricardos' slavna Nicole Kidman tumači jednu od najpoznatijih televizijskih zvijezda svih vremena, Lucille Ball, a na crveni tepih povodom premijere filma donijela je glamur starog Hollywooda

Na premijeri njezinog novog filma 'Being The Ricardos' u Los Anglesu Nicole Kidman izgledala je nevjerojatno, a njezin izgled mnogi opisuju eteričnim. Na crveni tepih zakoračila je i pozirala u bajkovitoj sivoj Armani Privé haljini, a pridružio joj se i Javier Bardem koji u filmu igra ulogu njezinog supruga.

Film, temeljen na istinitoj priči, prati priči o Lucille (koju tumači Kidman) i njezinom suprugom Desiju Arnazu (Bardem) koji se suočavaju s krizom koja bi mogla okončati njihove karijere, ali i drugom koja bi mogla okončati njihov brak.

  • +6
Nicole Kidman Izvor: Profimedia / Autor: Stewart Cook / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nicole je izgledala zapanjujuće u sivoj, glamuroznoj haljini bez naramenica koja je uključivala gornji dio ukrašen šljokicama i u obliku korzeta, a donji, volumiozni dio krasio je bogati til. Izgled je upotpunila nakitom, uključujući ogrlicu optočenu dijamantima i viseće naušnice. Stajling je zaokružila i prekrasnim sandalama prekrivenim sjajnim detaljima, a na crvenom tepihu dogodila joj se i manja nezgoda – otkopčala joj se sandala te se glumica sagnula, pokazavši svu raskoš Armani Privé haljine i elegantno riješila problem zakopčavši sandalu uz osmijeh.